Son Yaz 3. son bölüm tek parça izle!

Son Yaz 3. bölüm full izlenmek için yayında. 15 Ocak 2021 Cuma akşamı FOX TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz 3. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde FOX PLAY platformunda da izlenebilecek. FOX TV'nin yeni dizisi Son Yaz 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Son Yaz 3. bölüm izle linki merak ediliyor. Ali Atay'ın Savcı Selim, Funda Eryiğit'in ise Savcı'nın karısı Canan Kara olarak karşımıza çıktığı Son Yaz 3. bölüm tek parça FOX TV canlı yayın ve youtube üzerinden izlenebilecek. Dizinin yeni bölüm fragmanında Selim ve Akgün, Adalet Sitesi’ne, Canan’ın evinin tam karşısına taşındığı görülüyor. Peki, Son Yaz 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SON YAZ 3. BÖLÜM İZLE LİNKİ

SON YAZ SON BÖLÜM ÖZETİ

Canan, Selim’in onun kararlarına hiç saygı duymadığını anladığından, Selim’e çok öfkelidir ve öfkesini içinde artık tutamamaktadır. Selim’e, onun oyununa gelmeyeceğini, onun için yalan söylemeyeceğini söyler.

Son Yaz 3. son bölüm tek parça izle! - Resim : 2

Ailecek bir araya geldikleri ilk gün çocuklar boşanacaklarını öğreneceklerdir. Selim, Canan’ı bu defa ikna etmenin hiç kolay olmayacağını fark eder. Tanıdığı en mutlu çiftten, Emel ve Metin’den ona yardım etmelerini ister. Emel, kız kardeşinin tarafını tutarken Metin, bacanağı Selim’e gizliden de olsa yardım edecektir.

Akgün, yapayalnız kalmıştır. Gideceği hiçbir yer olmadığı için savcının evinde kalmış olsa da bu durumu gururuna yedirememektedir. Adalet Sitesi’nden kaçmalı, yoluna tek başına devam etmelidir ve bunu yaparken de öldürülmemeyi başarmalıdır.

Akgün, bir çıkış yolu ararken, İstanbul’dan tanıdık bir yüzle karşılaşması, bütün sorunlarını çözebilecek bir fırsat olarak karşısına çıkar. Ancak işler kontrolden çıkar ve karşısına çıkan bu fırsat Akgün’ün ve hiç istemediği halde Yağmur’un başını derde sokacak bir belaya dönüşür.

Son Yaz 3. son bölüm tek parça izle! ile ilgili etiketler Fox TV son yaz 3. bölüm izle son yaz 3. bölüm full tek parçai

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.