Son Yaz 2. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler var?

Son Yaz 2. bölüm fragmanı izle! Son Yaz 2. bölüm fragmanı merak ediliyor. FOX TV ekranlarında ilk bölümüyle 1 Ocak Cuma akşamı ekrana gelen Son Yaz 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin ilk bölümü sosyal medyada olumlu tepkiler aldı.

Son Yaz 2. bölüm fragmanı izle bağlantısı merak ediliyor. Ali Atay'ın dizisi olarak da bilinen ve ilk bölümü ile bu akşam FOX TV'de ekrana gelen Son Yaz 2. bölüm fragmanı, izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Yayınlanan birinci bölümüyle izleyiciden olumlu tepkiler alan Son Yaz konusu nedir?

SON YAZ 2. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SON YAZ İLK BÖLÜM ÖZETİ!

Suç dünyası içinde büyümüş, tehlikeli ve sorunlu görünümünün ardında duygusal bir genç olan Akgün için bu kabul edilmesi güç bir durumdur.

Hayat beklemediği bir yerden daha sınar Selim’i; İzmir’de çocukları ile yaşayan eşi Canan (Funda Eryiğit) boşanmak istemektedir.

Son Yaz 2. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler var? - Resim : 2

Ailesi ile işi arasında kalan Savcı Kara, baş belası olarak gördüğü Akgün’ü ailesinin yanına İzmir Çeşme’de bulunan Adalet Sitesi’ne götürmek zorunda kalır.

Selim’in beklenmeyen misafiri Akgün’ün gelişi site sakinlerinin tüm dengelerini altüst edecek; Ege’de başlayan bu rüzgâr, herkesin hayatını değiştirecek büyük bir fırtınaya dönüşecektir.

Oyuncu kadrosunda kimler var?

Alperen Duymaz

Hafsanur Sancaktutan

Ali Atay

Funda Eryiğit

Emre Karayel

Şebnem Dönmez

Sarp İkiler

Arif Pişkin

 

Son Yaz 2. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler var? ile ilgili etiketler Fox TV son yaz 2. bölüm fragmanı son yaz yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.