Son Yaz 16. bölüm izle

Son Yaz 16. bölüm full izlenmek için kesintisiz olarak foxplay platformunda. 16 Nisan akşamında FOX TV’de yayınlanan Son Yaz dizisinin 16. son bölüm tek parça linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Alperen Duymaz’ın oynadığı Son Yaz dizisi 16 Nisan Cuma akşamında FOX TV ekranlarında yayınlandı. Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Son Yaz dizisinin son bölümünde; Akgün, cezaevine girmiştir. Selim, Akgün’ün hayatının cezaevinde güvende olmayacağının farkındadır.

Son Yaz 16. bölüm izle

Halil Sadi’nin adamları, Akgün’ün peşini bırakmayacaktır. Canan ve Selim, bir an önce Akgün’ü cezaevinden çıkartmak için harekete geçerler. Ancak Akgün’ün en az duruşmaya kadar cezaevinde kalacağı kesinleşir.

Son Yaz 16. bölüm izle - Resim : 2

Akgün’ü içerde tek başına bırakmak istemeyen Soner de içeri girmeye kara verir. Akgün ve Soner içerde birbirlerini korurken, Akgün başka bir mahkumdan abisine dair bir bilgi elde eder.

SON YAZ 16. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son Yaz 16. bölüm izle ile ilgili etiketler son yaz Son Yaz 16. bölüm Son Yaz son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.