Son Yaz 15. bölüm fragmanı!

Son Yaz 15. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 2 Nisan 2021 akşamı Fox Tv'de yeni bölümü yayınlanan Son Yaz yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Akgün'ün kayın babasına kahve yapıp kız istediği sahneler olay olan Son Yaz 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox Tv'de her Cuma akşamı yayınlanan Son Yaz dizisinin 14. son bölümü bu akşam ekrana geldi. Ali Atay, Funda Eryiğit ve Alperen Duymaz'ın rol aldığı ve izleyicisine keyifli anlar yaşatan dizide her hafta çok konuşulacak olaylar oluyor. Bu akşamki bölümde Akgün'ün kahve yapıp savcıdan kız istediği sahneler izleyiciyi gülümsetti. Peki Son Yaz 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Son Yaz'ın 14. bölümünde Yağmur, Akgün'ün evlilik çıkışına çok şaşırmıştır. Akgün, Yağmur'u rahatlatır. Hemen evlenmekten bahsetmemekte, ancak ilişkilerini Yağmur'un ailesine açıklarken niyetlerinin bu olduğunu söyleyerek açıklamak istemektedir.

Yağmur, anne ve babasının tepkisinden çekinse de Akgün'ün hevesini kırmak istemez. Kafasında soru işaretleri olmasına rağmen Akgün'ün heyecanına katılır ve babasına durumu açıklamadan önce kendisine de haber vermesini ister.

SON YAZ 15. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Son Yaz 15. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler Fox TV son yaz 15. bölüm fragmanı son yaz yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.