Son Yaz 12. bölüm izle 19 Mart 2021

Son Yaz 12. bölüm izle FOX TV’de. Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Son Yaz, 19 Mart 2021 Cuma akşamında son bölümü ile Foxplay platformunda olacak. Peki, Son Yaz son bölümünde neler yaşanacak?

FOX TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Son Yaz dizisi izleyenler tarafından çok sıkı bir şekilde yakından takip ediliyor. 19 Mart akşamında saat 20.00’da FOX TV’de yayınlanan Son Yaz dizisi 12. son bölümü ile yine fırtınalar estiriyor.

Başrollerinde Alperen Duymaz ile Ali Atay’ın oynadığı Son Yaz dizinin 12. son bölümümde; Akgün, çok büyük bir çıkmazın içerisine girer kendisine yardımcı olan Selim karşısında şaşkınlık içerisine girecektir. Artık Selim’in de kariyeri tehlikededir.

SON YAZ 12. BÖLÜM ÖZETİ

Selim sonunda kendisine teslim olan Akgün’ün aslında kendisini kurtarmak adına böyle bir yola adım attığı haberini alır. Aleyhinde çıkan kanıtlar sonrasında Akgün’ün hapse gireceği kesinleşirken etrafta onun katil olduğu haberleri çoktan yayılmaya başlanmıştır.

Son Yaz 12. bölüm izle 19 Mart 2021

Selim de ani bir karar alarak Akgün’ü polise vermekten vazgeçer ve bu süreç zarfında da Akgün’ü geçici olarak evinde saklar ve bunun sonucunda da gerçek katili adalete teslim etmek adına uğraşacaktır. Bu defa Selim’in kariyeri büyük bir tehlike altına girmiştir. Akgün, kimsenin onun burada saklandığını öğrenmesine asla izin vermemelidir.

Adalet Sitesi sakinleri de çok kısa bir zaman dilimi içerisinde beraber yaşadıkları bu çocuğun kim olduğunu öğrenince büyük bir şok yaşayarak tepkilerini dile getirirler. Selim, ona yöneltilen eleştirilere asla kulak asmazken Canan da insanları sakinleştirmeye uğraşı içerisine girer.

SON YAZ 12. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son Yaz 12. bölüm izle 19 Mart 2021 ile ilgili etiketler son yaz Son Yaz 12. bölüm Son Yaz son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.