Son Yaz 1. bölüm

Son Yaz 1. bölüm izlenmek için yayında. 1 Ocak 2021 tarihinde FOX TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz 1. bölüm tek parça halinde FOXPlay’de. Peki, Son Yaz 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Son Yaz 1. bölüm oldukça yakından takip edilmekte. 1 Ocak akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Alperen Duymaz ile Ali Atay’ın oynadığı Son Yaz 1. son bölümü tek parça yine FOXPlay platformu üzerinden izlenebilecek.

SON YAZ 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Son Yaz 1. bölüm özeti şu şekildedir:

Cumhuriyet Savcısı Selim Kara, sekiz yıl önce tutukladığı organize çete lideri Selçuk Taşkın'dan beklemediği bir teklif alır. Selçuk Taşkın, oğlu Akgün Gökalp Taşkın'a sahip çıkması karşılığında tanıklık yapacaktır. Akgün Gökalp, bir deli fişek, babasının izinden yürümüş, bulaşmaması gereken insanlara bulaşmış, hayatı tehlikededir.

Selim mesleği sebebi ile ailesinden ayrı, İstanbul'da tek başına yaşamaktadır. Eşi Canan, kızı Yağmur ve oğlu Altay ise dört yıldır İzmir, Çeşme'de kendilerine babalarından ayrı bir hayat kurmuşlardır...

Son Yaz birinci bölüm izle! Son Yaz ilk bölüm nasıl izlenir?

Selim, Selçuk Taşkın'ın oğlunu biraz da 'zor kullanarak' koruması altına alır ancak ailevi sorunlar sebebi ile Çeşme'ye, ailesinin yanına bu belalı delikanlı ile birlikte dönmek zorunda kalır. Selim, ne pahasına olursa olsun evliliğini kurtarmak zorundadır. Akgün Gökalp'in ise bu zorunlu yol arkadaşlığına 'eyvallah' demeye hiç niyeti yoktur. Selim Kara'nın, babasını yıllar önce tutuklayan savcı olduğunu öğrendiğinde işler iyice karışacaktır.

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.