Son Yaz 1. bölüm full izle! Son Yaz konusu nedir?

Son Yaz 1. bölüm full izle! FOX TV'nin yeni dizisi Son Yaz 1. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde FOX TV'de ekrana gelecek. 1 Ocak 2021 Cuma akşamı ilk bölümü ekrana gelen Son Yaz dizisinin konusu nedir? Oyuncuları kimler?

Son Yaz 1. bölümü izle ile bu akşam FOX TV'de yayınlanacak. Ekranların yeni dizisi Son Yaz Cuma akşamı 20:00'de ilk bölümü ile seyirciyle buluşacak. Dizinin başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan paylaşırken onlara Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin, Sezer Avcı, Halil Babür, Yasemin Yazıcı, Erdem Şanlı, Yunus Narin, Ata Nedim Arman, Sarp İkiler ve Cengiz Okuyucu gibi birbirinden başarılı isimler de eşlik edecek.

SON YAZ KONUSU NEDİR?

Savcı Selim Kara idealist ve gözü kara bir insandır. Suç dünyası içerisinde aktif rol alan, başını sürekli belaya sokmaktan kaçınmayan Akgün ise avare bir hayat sürmektedir. Savcı Selim ve Akgün’ün yolları tesadüf eseri kesişir. Savcı Selim, Akgün’ü ailesinin yanına Çeşme’ye getirir. Adalet, intikam ve aile bağları gibi temaların işlendiği Son Yaz dizisinin yayın tarihi ise merak konusu oldu.

 

SON YAZ OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan paylaşırken onlara Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin, Sezer Avcı, Halil Babür, Yasemin Yazıcı, Erdem Şanlı, Yunus Narin, Ata Nedim Arman, Sarp İkiler ve Cengiz Okuyucu gibi birbirinden başarılı isimler de eşlik edecek.

SON YAZ 1. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SON YAZ KARAKTERLERİ

Fevri ve tehlikeli, duygusal ve çocuksu bir tip olan Akgün; aynı zamanda sıcakkanlı, rahat, eğlenceli ve çapkın. İkna kabiliyeti yüksek ve şeytan tüyü olan bir genç.

Babası Selçuk Taşkın, son 8 yıldır hapiste olan ünlü bir mafya babası. Annesi ise, Akgün henüz 10 yaşındayken, beraber gittikleri bir tatilde, Akgün’ün yanında, babasının düşmanları tarafından öldürülmüş.

Akgün, lükse düşkün olmasına rağmen, babası hapse düştükten sonra, yaşam standardı oldukça düşmüş. Tekrar eskiye dönmek için hevesli ve çok hırslı. Bunun için görünüşünün önemli olduğunu düşünüyor. İmajına önem veriyor, şatafatı ve gösterişi çok seviyor. Yaşı küçük olmasına rağmen, iş adamı gibi görünmeye çalışıyor... Ancak Selim, hayatına girdikten sonra Akgün’ün saatine, telefonuna el koyuyor. Çeşme’ye gelirken, yanına tek bir çantasını alabiliyor Akgün…

Selim Kara - Ali Atay

İşine çok düşkün bir savcı. Çeşme’deki ailesinden ayrı, İstanbul’da tek başına yaşıyor. Dürüst, güvenilir, çalışkan, karizmatik, sabit fikirli, zeki, soğukkanlı, sabırlı, adil, sevgisini çok kolay gösteremeyen bir adam. Çok konuşmaktan hoşlanmıyor. Özellikle kendisiyle ilgili konularda… İnsan ilişkilerinde başarılı değil. İnsanlar Selim’e saygı duymakla beraber hep bir miktar korkuyorlar ondan. Selim, bunu özellikle yapmıyor aslında hatta çoğu zaman karşısındakinin ondan çekindiğinin farkında bile değil.

İnandığı şeyleri savunurken son derece inatçı ve kavgacı Selim. İstediklerini elde etmek konusunda kararlı… Genelde bir plan dahilinde stratejisini belirliyor. Karşı tarafı ustalıkla manipüle ediyor. Yalnız bir adam... Selim’in duvarlarını aşmak çok zor. Geçmişi ile ilgili konularda tam bir kapalı kutu. Hatta karısı Canan’ın bile Selim’in geçmişiyle ilgili bilmediği çok önemli sırları var. Karısını ve çocukları çok seviyor olmasına rağmen, onları çok ihmal etmiş ve şimdi ailesini kaybetmekle karşı karşıya geliyor.

Canan Kara -Funda Eryiğit

Selim Kara’nın 20 yıllık karısı, Yağmur ve Altay’ın annesi… Güzel, zarif, ince, kibar, sakin, yapıcı, duygusal, anlayışlı, akıllı, kararsız, alçakgönüllü, biraz içe kapanık, kendisine çok güvenmeyen bir kadın. Hayatı boyunca kocası Selim Kara’nın gölgesinde kalmış, fark etmeden yıllarını harcamış. Oysa bir zamanlar kızı Yağmur gibi tuttuğunu koparan, yırtıcı, idealist genç bir kızken, Selim’le tanışınca, hayatının seyri değişmiş.

Canan’ın en büyük handikabı; özgüven eksikliği. Kendini fazla hafife alıyor. Asla yeterli hissetmiyor. Oysa hisleri çok kuvvetli ve onları dinlese, haklı olduğunu anlayacak. Bugün Selim’in başarılı bir savcı olması da çocukların dürüst bireyler olarak yetişmiş olmaları da aslında tamamen Canan’ın başarısı...

Canan seneler sonra, mesleğine geri dönmeye karar verdiğinde, aslında hayata yeniden dönüyor. Selim’le yüzleşmesi ve boşanmaya karar vermesinden sonra, Canan zincirlerini kırıyor.

 

Son Yaz 1. bölüm full izle! Son Yaz konusu nedir? ile ilgili etiketler Fox TV son yaz 1. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.