'Son uzaktan bayramlaşma': Video telekonferans ile bayramlaştılar

Adalet ve Kalkınma Partisi'nde, Ramazan Bayramı'nın ikinci günü siyasi partiler arası bayramlaşma video telekonferans yöntemi ile gerçekleşti.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nde, Ramazan Bayramı'nın ikinci günü siyasi partiler arası bayramlaşma video telekonferans yöntemi ile gerçekleşti.

AK Parti'nin bayramın ikinci günü gerçekleşen siyasi partiler arası bayramlaşma programı video telekonferans yöntemiyle yapıldı. AK Parti'nin bayramlaşma heyeti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, Genel Merkez Kadın Kolları MYK üyesi Ayten Aydın ve Genel Merkez Gençlik Kolları MYK üyesi Osman Ertuğrul Yörük'ten oluştu. 09.30'da Cumhuriyet Halk Partisi ile başlayan bayramlaşma programı, daha sonra sırasıyla Milliyetçi Hareket Partisi, Hür Dava Partisi, Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi, Demokratik Sol Parti, Demokrat Parti, İYİ Parti, Vatan Partisi, Anavatan Partisi ve Yeniden Refah Partisi ile bayramlaşıldı.

SON UZAKTAN BAYRAMLAŞMA

Görüşmelerin genelinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin tarafından Covid-19 pandemisinin yavaş yavaş ülke gündeminden çıkmaya başlandığı vurgulandı. Siyasi partiler arası bayramlaşma programına Cumhuriyet Halk Partisi ile başlayan AK Parti'de Genel Başkan Yardımcısı Zengin, bu bayramlaşmanın son "uzaktan bayramlaşma" olacağını, Kurban Bayramı'nda siyasi partiler arası bayramlaşma programının yüz yüze gerçekleşeceğini kaydetti.

 

'Son uzaktan bayramlaşma': Video telekonferans ile bayramlaştılar ile ilgili etiketler bayram adalet ve kalkınma partisi bayramlaşma
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.