Son Ültimatom filminin konusu nedir? Son Ültimatom oyuncusu Matt Damon kimdir?

Son Ültimatom adlı film bu akşam TV ekranlarında sinemaseverlerle buluşacak. Aksiyon ve macera türündeki Son Ültimatom filmini aksiyon sever izleyiciler büyük bir merakla bekliyorlar. Vatandaşlar Son Ültimatom filminin konusunu ve oyuncularını merak ediyorlar. Peki Son Ültimatom filminin konusu nedir? Son Ültimatom oyuncusu Matt Damon kimdir? Ayrıntılar haberimizde...

Sinemaseverlerin en sevdiği filmleri biri olan aksiyon filmi 'Son Ültimatom' bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanaak. Aksiyon filmlerinin değişilmez ismi Matt Damon, Son Ültimatom filminde başrol oyuncusu. Son Ültimatom filminin konusunu ve oyuncularını merak ediliyor. Peki Son Ültimatom filminin konusu nedir? Son Ültimaton oyuncusu Matt Damon kimdir? Ayrıntılar haberimizde...

SON ÜLTİMATOM KONUSU

Karanlık geçmişi yüzünden kendisine bir gelecek de kuramayan bir adam, Jason Bourne... Hafızasını ve sevdiği tek insanı kaybetmiş biri olarak hayatta tek bir amacı kalmıştır: gerçek kimliğini ve geçmişini yeniden bulabilmek...

Orijinal adı : The Bourne Ultimatum

Yönetmen : Paul Greengrass

Yapım Yılı : ABD, Almanya - 2007

Tür : Aksiyon, Suç, Gerilim

Oyuncular : Matt Damon, Julia Stiles, Daniel Brühl, Joan Allen ve David Strathairn

Konu : Genç ve son derece uzman yeni yetişmiş katiller, hafızasını ve hayatta en çok sevdiği tek insanı kaybeden Bourne´u kurşunlarıyla yıldırmaya çalışıyor, her hareketini izliyor ve her ne pahasına olursa olsun, gerçek kimliğini öğrenmesini engellemeye çalışıyorlar.

Son Ültimatom filminin konusu nedir? Son Ültimatom oyuncusu Matt Damon kimdir?

MATT DAMON KİMDİR?

Gerçek adı Matthew Paige Damon olan oyuncu ve senaryo yazarı Matt Damon, 1970 Boston Massachusetts’ de Kent Damon ve Nancy Carlsson-Paige’nin ikinci oğulları olarak dünya geldi.

Harvard Üniversitesi’nde başladığı İngilizce eğitimini yarıda bırakarak oyunculuğa yoğunlaşan Matt Damon, American Reportory Tiyatrosu ve Boston tiyatrolarında aldığı rollerle ilk oyunculuk deneyimlerini kazındı. İlk rol aldığı sinema filmi Mystic Pizza’da Julia Roberts ile birlikte bir sahnede oynadı. Ardından Courage Under Fire filmindeki aldığı rolle ilgi çeken oyuncu, yönetmenliğini Kevin Smith’in yaptığı Chasing Amy ve Francis Ford Coppola’nın yönettiği The Rainmaker gibi filmlerde oynadı.

Matt Doman çocukluk arkadaşı Ben Affleck ile senaryosunu birlikte yazdıkları Good Will Hunting filmi ile kamera karşısına geçti. Damon bu film ile kariyerinde inanılmaz bir başarıya imza attı, Golden Globe ve Oscar En İyi Senaryo ödülü başta olmak üzere birçok ödül kazandı; her iki aktör de Miramax ile sözleşme imzaladılar. Sonrasında Steven Speilberg filmi Saving Private Ryan’daki performansıyla en yetenekli aktörler arasında yer almaya başladı.


Matt Damon, Aralık 2005’te Arjantin doğumlu barmen Luciana Bozan Barroso ile evlendi. 2006 doğumlu Isabella adında bir kızları var.

Son Ültimatom filminin konusu nedir? Son Ültimatom oyuncusu Matt Damon kimdir? ile ilgili etiketler film televizyon
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.