Son Şans filminin konusu nedir? Son Şans oyuncuları kimlerdir?

5 Ocak Salı günü TRT 1 yayın akışında yer alan Son Şans filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki film Son Şans hangi kanalda, Son Şans oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

5 Ocak Salı günü TRT 1 yayın akışında yer alan Son Şans adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Son Şans 2015 yılında vizyona girmiştir. Son Şans adlı aksiyon filminin başarılı oyuncuları ve hikayesi ile seyircileri ekranın başına kilitleyecek. Peki, Son Şans filminin konusu nedir? Son Şans oyuncuları kimlerdir?

Son Şans Filminin Konusu Nedir?

Başarılı bir boksör olan Billy Hope (Jake Gyllenhaal), karısı Maureen (Rachel McAdams) ve kızı Leila (Oona Laurence) ile mutlu bir hayat sürmektedir.

Son Şans filminin konusu nedir? Son Şans oyuncuları kimlerdir?

Ancak trajik bir kaza sonucu karısını kaybeder ve kızının velayeti elinden alınır. Billy hayatını geri kazanmak için eski bir boksör olan Tick'den (Forest Whitaker) yardım ister.

Son Şans Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Antoine Fuqua

Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Forest Whitaker, Rachel McAdams

Tür: Spor Drama

Yapım Yılı: 24 Temmuz 2015

Son Şans filminin konusu nedir? Son Şans oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler son şans filminin konusu nedir oyuncuları kimlerdir ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.