Son şampiyon Trabzonspor, İtalyan ekibi Torino'ya farklı mağlup oldu

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya kampında sürdüren Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, İtalyan ekibi Torino ile karşılaştı. Zorlu mücadeleyi bordo-mavili takım 3-0 kaybetti.

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon öncesinde yurt dışı 2. etap kamp çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Trabzonspor, hazırlık maçında İtalya Serie A ekiplerinden Torino ile karşı karşıya geldi.

Trabzonspor maça Uğurcan, Hugo, Eren, Larsen, Berat, Visca, Dorukhan, Bakasetas, Hamsik, Cornelius ve Trezeguet 11'iyle başladı.

Torino ise Berisha, Zima, Rodriguez, Singo Djidji, Vojvoda, Lukic, Ricci, Linetty, Seck, Radonjic 11'iyle sahada yer aldı.

NEMANJA RADONJIC 2 KEZ AĞLARIMIZI HAVALANDIRDI

Golsüz geçilen ilk 15 dakikanın ardından 20. dakikada Torino'da Nemanja Radonjic, takımını öne geçirdi. İlk golden iki dakika sonra Radonjic, ağları ikinci kez havalandırırken kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.

Trabzonspor'da 30. dakikada Eren Elmalı'nın yerine Stefano Denswil dahil olurken ilk 45 dakika Torino'nun üstünlüğüyle noktalandı.

TORINO'NUN 3 GOLÜ DEMBA SECK'İN AYAĞINDAN GELDİ

İkinci yarıya iki takımda değişikle başladı. Trabzonspor'da Berat Özdemir kenara gelirken Djaniny oyuna dahil oldu. Torino'da ilk 2 golün sahibi Nemanja Radonjic ise yerini Simone Verdi'ye bıraktı.

54. dakikada Torino farkı 3'e çıkardı. İtalyan ekibinin golü, Demba Seck'ten geldi.

Karşılaşmanın son bölümüne Torino'nun 3-0'lık üstünlüğüyle girilirken kalan sürede başka gol olmadı ve mücadele bu skorla tamamlandı.

AVUSTURYA KAMPINDAKİ İKİNCİ MAÇ BİR DİĞER İTALYAN EKİBİ EMPOLİ

lovenya kampında oynadığı hazırlık maçında MTK Budapeşte'yi 2-1 mağlup eden, Slovacko takımı ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, Avusturya'daki ikinci maçında bir diğer İtalyan ekibi Empoli ile 25 Temmuz'da karşılaşacak.

Son şampiyon Trabzonspor, İtalyan ekibi Torino'ya farklı mağlup oldu ile ilgili etiketler Trabzonspor Torino Avusturya hazırlık maçı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.