Son Nefesime Kadar dizisinde finalden önce 4. bölümde büyük sürpriz!

Çarşamba akşamları yayınlanan Fox TV’nin yeni dizisi Son Nefesime Kadar, izleyicilerden yeterli ilgiyi göremedi. Nurgül Yeşilçay, Ertan Saban ve Emre Kınay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 5. bölümde final yapmasına karar verildi. Finalden önceki 4. bölüm ise 16 Mart Çarşamba akşamı ekrana gelecek. Peki 4. bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Mihri, Ejder’i yakalamış ve adalete teslim etmiştir. Kızı Melisa’ya verdiği sözü nihayet yerine getirmiştir. Lakin Umut, yıllar sonra kavuştuğu babasından vazgeçmeye o kadar gönüllü değildir.

Mihri ve Emel, Ejder’in Umut üzerinde yarattığı tahribatı nasıl tamir edeceklerini bilemez.
Hazan hala kaçırılma olayının etkisinden kurtulamadığı için Suzan ona Berke ve Ceylan’ın yardımıyla bir sürpriz hazırlar. Fakat bu sürpriz Suzan’ın umduğunun tersine Hazan’ı pek de mutlu etmez.

Son Nefesime Kadar dizisinde finalden önce 4. bölümde büyük sürpriz!

Son Nefesime Kadar Büyük Sürpriz!

Ferzan yaşanan olaylar sonrası yıllar önce Mihri’den ayrılmasının bir hata olduğunu anlar ve bir karar verir. Gökçe’den ayrılacak ve tekrar Mihri’yle birlikte olacaktır.

Ferzan’ın bu kararı Mihri’de beklediği karşılığı bulamaz ve Mihri’den sert bir tepki alır. Keza Mihri tüm dikkatini Umut’a vermek istemektedir. Babasıyla yaşadığı travmatik macera sonrası Umut okula yeni tayini çıkan öğretmeni sayesinde nihayet eski mutlu günlerine dönmüştür. Mihri yeni öğretmene içten içe minnet duysa da, kendisini bekleyen tehlikeden bihaberdir.’

Son Nefesime Kadar dizisinde finalden önce 4. bölümde büyük sürpriz! ile ilgili etiketler son nefesime kadar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.