Son model tesettür ürünleri ModaMerve.com’da!

Kış aylarında giyim birçok insan tarafından önemseniyor. Doğru ürünlerin tercih edilmemesi sonucunda hastalıklara, üşütmeler sebebiyet verebiliyor. Bu gibi sorunları yaşamamak için kış aylarında kalın ve sıcak tutacak ürünlerin tercih edilmesi gerekiyor. Buna ek olarak ayakkabı seçerken de sadece uyum değil, su geçirmezlik gibi faktörlere dikkat etmek gerekiyor.

Her giyim türünde olduğu gibi tesettür giyim de kışlık ürünler önem taşıyor. Kışlık ve sonbaharda giymek için üretilmiş birçok ürün piyasada yer alıyor. Bu ürünlerden en uygunun seçilmesi rahat bir kış ayının geçirilmesine imkân tanıyor. Kış aylarında satışı yapılan ürünlerden genel olarak bahsedildiğinde dış giyim olarak geçtikleri göze çarpıyor. Dış giyim olarak sınırlı kalmayan bu ürünler tunik, etek gibi iç giyim ürünleri içerisinde de yer alıyor.

Farklı tesettür giyim kategorileri içerisinde belki de en önemlisi kışlık giyim olarak karşımıza çıkıyor. Kış aylarının soğuk geçmesi ve üşüme gibi problemlerin olması sebebiyle insanlar bu alanda alışveriş yaparken oldukça dikkatli davranıyor. Farklı model ürünleri tercih ederek hem soğuk kış aylarına sıcak renkler katıyor hem de şık bir görünüme kavuşuyorlar. Kış aylarında birçok faktör giyim kalitesini etkileyebiliyor. Bu etkenlere dikkat edildiği takdirde harika bir kış dönemi geçirilebilir. Renk seçimi, model seçimi, kombin yapılması gibi birçok nokta kış aylarında önem verilmesi ve dikkat edilmesi gerekenler arasında yer alıyor. Tesettür abiye modellerinde de seçenek oldukça fazladır.

Kışlık Tesettür Ürünleri nelerdir?

Kışlık tesettür ürünleri incelendiğinde ilk olarak montlar karşımıza çıkıyor. Montlar bel altında kalan ve dize kadar vücudu kapatan ürünler oluyor. Bu ürünlerin içerisinde yer alan kalın ve yünlü yapı kış aylarında sıcaklığı korumaya ve üşümemeye imkân tanıyor. Buna ek olarak dış kısımdaki detaylar ise şık görünmeyi sağlıyor. Her fiyata farklı özelliklere sahip mont bulunabiliyor. Burada önemli nokta montun yakışması ve renk uyumunu sağlaması olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca asıl ve önemli nokta olan üşüme problemini montun tam bir şekilde çözmesi gerekiyor. Montlar daha spor bir görünüme kavuşmayı sağlıyor. Farklı renk ve modeldeki montlar ile güzel görünüm ve sıcacık bir kış elde edilebilir. Şişme montlar, büzgülü montlar, taşlı montlar, desenli montlar, yağmurluk tipi montlar yine arama yapanların karşısına çıkan seçenekler arasında yer alıyor. En güzel montu en ucuza almak için iyi bir araştırma yapılması gerekiyor. Montun tunik ile de uyumlu olması önem taşıyor.

Monta ek olarak manto da satışı yapılan ürünler arasında yer alıyor. Monta göre daha olgun gösteren bu ürünler daha sıcak tutabiliyor. Fakat bu ürünlerin eksisi yağmur yağması gibi durumlarda ıslanabiliyor. Kuruması ise kış ayı olduğu için zaman alıyor. Fakat avantajı incelendiğinde normal monttan kat ve kat fazla sıcaklık sağlıyor. Büyük ve gerekli bir avantaj olan sıcaklık faktörü kış aylarında hasta olmanın da önünü kapatıyor. Farklı desen ve modeldeki mantolar ile tunik, etek kombini yapılarak harika bir görünüme kavuşmak mümkün olacaktır. Buna ek olarak güzel bir kış dönemi geçirmek ve hastalıklardan korunmak da bu yol ile sağlanabilir.

Kışlık Tunik Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekiyor

Mont veya mantoya en uygun tuniği seçmek için bazı noktalara dikkat etmek gerekiyor. Bu noktalara dikkat edildiği takdirde şıklık ve üşümeme aynı anda sağlanabiliyor. İlk olarak kışlık tunik alırken renk seçimi önem taşıyor. Koyu renkler, kış aylarında koyu renk olan montlar ile uyumlu olabiliyor. Ya da farklı bir avantaj olarak koyu renklerin ışığı soğurmasından bahsedilebilir. Bir ortamda bulunulduğunda ve mont olmadığında koyu renk tunik güneş ışınları daha iyi çekecektir. Bu ise sıcak hissetmeye ve üşümemeye imkân tanıyacaktır. Böyle bir tercih yapılarak soğuk kış aylarında üşüme sorunu ortadan kaldırılabilir. Ayrıca bot, etek gibi ürünler genelde kış aylarında koyu renk seçildiği için tunik de bunlar ile uyumlu olacaktır. Yünlü kumaşlar da yine kış aylarında tercih edilmesi gereken ürünlerin başında yer alıyor. Farklı renklerdeki yünlü tunikler ile çok rahat kış dönemi geçirilebilir. Kış aylarında boğaz kısmı çok açık olmayanı, yünlü ve kışa uygun tunikler araştırılabilir, bu sayede kışın herhangi bir sorun yaşanmayarak hastalıksız kış dönemi geçirmek mümkün kılınabilir.

Kap Modelleri İle Şık Görünün

Tuniklere ek olarak kap modelleri de birçok tesettür giyimi ile ilgilenenlerin dikkatle incelediği kategori olarak karşımıza çıkıyor. Kap veya pardesü olarak satışı yapılan bu ürünler kış aylarında veya sonbahar aylarında sıklıkla tercih edilebiliyor. Giy çık şeklinde olan bu ürünler rahatlık ve kolaylık sağlıyor. Yağmura dayanıklı modelleri ile özellikle yağışlı eylül aylarında rahat etmek mümkün oluyor. Açık renkleri de olan bu ürünler sadece kış aylarında değil yaz aylarında da birçok insan tarafından tercih ediliyor. Ferace gibi bu ürünlerin de tercih edilmesinin sebebi bedeni tamamen kapatıyor olmasıdır. Bedenin hiçbir noktasının gözükmesine imkân tanımayan bu ürün sayesinde harika bir kapanma sağlanabiliyor. Ayrıca rahat olması sayesinde terleme vb. sıkıntılara yol açmıyor.

Sonbaharın Vazgeçilmezi Trençkotlar

Sonbahar ayları geldiğinde giyim konusunda birçok sorun yaşanabilir. Havaların tam soğumaması ama sıcak da olmaması bu ayda ne giyilir sorusunu akıllara getiriyor. Havaların güneşli olduğu günlerde uygun fiyatları ile dikkat çeken ferace türleri tercih edilirken daha soğuk ve yağışlı sonbahar günlerinde trençkotlar tercih edilebiliyor. Trençkotlar çok daha sıcak tutan ve yağmura dayanıklı olan bir yapı ile insanlara sunuluyor. Bu ise özellikle havaların serin olduğu ve bol yağmurlu olduğu kış aylarının başı, sonbahar ayları olan eylül ve ekim aylarında büyük avantajlar sağlıyor. Kot, koton, polyester ve su geçirmez kumaştan imal edilen bu ürünler ile harika bir geçiş dönemi yaşanılarak yazdan kışa geçişte üşüme, kıştan yaza geçişte terleme gibi sorunlar yaşanması engelleniyor. Farklı modelleri olan trençkotlar yaka yapısı, beden marka gibi farklı türlere ayrılıyor. Bu türlerden istenilen araştırılarak bulunabilir. Göze en güzel gelen ve en şık duracak olan kombinin yapılması tamamen kişiye bağlıdır.

Kış Aylarını Aksesuarlar İle Zenginleştirin

Sadece tesettür elbise değil birçok farklı giyim türünde aksesuar büyük önem taşıyor. Kış aylarında soğuk olan havaları sıcacık aksesuar ile şıklığa kavuşarak ısıtmak mümkün olabiliyor. Bir saat, kolye veya bileklik ile bu mümkün olabiliyor. Farklı tarz ve model bileklikler ile kış aylarında kombinler yapılabiliyor. Özellikle kolyelerin ev ortamında bulunulduğunda kullanılması güzel ve şık görünüme kavuşmayı sağlıyor. Misafirlikte, farklı bir ortamda bulunmak gerektiğinde, estetik gözükmek istendiği takdirde bazı kombinler yapılarak güzel bir görünüm elde edilebiliyor. Bu kombinler üzerinden örnek verilmek gerekirse siyah tonları olan desenli bir eşarp, siyah düğmeli tunik ve altın rengi detaylı kolye harika bir kombin olabilir. Bu örnekten kolye çıkarıldığında çok da şık olmadığı göze çarpacaktır. Kolye, takı veya künye gibi ek aksesuarlar ile tesettür giyime farklılık katılabilir. Harika olan desenli eşarplar ve tunikler bu aksesuarlar ile daha şık ve harika bir hale getirilebilir.

 

Son model tesettür ürünleri ModaMerve.com’da! ile ilgili etiketler modamerve tesettür kışlık giyim
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.