Son kez sahneye çıkacak! Kansere yakalanan Armağan Çağlayan sahnelere ara veriyor

56 yaşındaki sunucu ve yapımcı Armağan Çağlayan geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı bir açıklama ile akciğer kanserine yakalandığını duyurmuştu. 'Size Anlatacaklarım Var' adlı gösterisine tedaviye başlayacağı için ara vereceğini açıklayan Armağan Çağlayan'ın uzun bir aradan önce son kez izleyiciyle buluşacağı tarih belli oldu.

Sunuculuğunu üstlendiği 'Dur Bi Dinle' adlı YouTube programıyla ve 'Size Anlatacaklarım Var' gösterisiyle izleyiciyle buluşan Armağan Çağlayan, sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamayla sevenlerini üzmüştü. Akciğer kanserine yakalandığını ve tedavi sürecine başlayacağını duyuran Çağlayan, kötü haberi Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçileriyle paylaşmıştı.

''Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı.'' diyen Çağlayan, ' Size Anlatacaklarım Var' gösterisini iptal etmek zorunda kaldığını açıklamıştı.

 

Armağan Çağlayan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

''Herkese merhaba, bugün sizinle kişisel bir şey paylaşmak istiyorum.
Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı.

Önümüzdeki hafta sonundan itibaren tedavi sürecine başlayacağım.
Bu sebeple, beş aydır sahnelemekte olduğumuz Size Anlatacaklarım Var Gösterisi’ne 25 Kasım Cuma Günü Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’ndaki temsilden sonra zorunlu bir ara verip, devam eden günlerdeki Aydın, Denizli ve Bodrum temsillerini iptal ediyoruz.


Ancak çalışmak benim için her zaman olduğu gibi, şimdi de hayatla bağımı sağlayan en önemli motivasyon kaynağı.

Bu yüzden o zorunlu arayı fazla uzatmadan işimin başına döneceğim.
18 Aralık’ta Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde yeniden görüşmek dileğiyle…

Dedikodu ve yanlış haberlerin önüne geçmek için, buradan sık sık süreçle ilgili kısa bilgilendirmeler yapacağım.

Herkese tek tek yanıt veremeyeceğim için şimdiden anlayış rica eder, sevgi ve esenlikler dilerim……''


25 KASIM'DA SON KEZ İZLEYİCİYLE BULUŞACAK

Tedavi sürecine başlayacak olan Armağan Çağlayan'ın uzun bir süreden önce son kez izleyiciyle buluşacağı tarih belli oldu. Ünlü isim Instagram hesabından yaptığı paylaşımda 'Size Anlatacaklarım Var' gösterisinin afişini paylaşarak, ''Uzun bir aradan önce cuma akşamı Bostanlı Suat Taşer'de son kez görüşüyoruz'' ifadelerini kullandı. Çağlayan'ın bu paylaşımı sevenlerini üzdü.

 armağan çağlayan

 

 

Son kez sahneye çıkacak! Kansere yakalanan Armağan Çağlayan sahnelere ara veriyor ile ilgili etiketler Armağan Çağlayan Akciğer Kanseri kanser
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.