Son kez 'Aç kapıyı Veysel Efendi Mahmut Hoca da gidiyor!'

Hababam Sınıfı'nın efsane isimleri teker teker hayata gözlerini yumdu. Hafize Ana, İnek Şaban, Güdük Necmi, Damat Ferit'in ardından Hababam'ın efsane Mahmut Hoca'sı Münir Özkul'u da bugün kaybettik.

Türkiye, efsane Yeşilçam klasiği Hababam Sınıfı'nın üyelerini bir bir uğurladı. Önce Hafize Ana, Adile Naşit, daha sonra Hababam'ın İnek Şabanı, Türk sinemasının önemli ismi Kemal Sunal'ı uğurladık.

Ardından Hababam'ın Güdük Necmi'si Halit Akçatepe, sossuzluğa uğurlandı.

Geçtiğimiz yıl ise Damat Ferit rolüyle hayatıma kazınan ünlü aktör Tarık Akan'ı kaybettik.

BİR EFSANEYİ KAYBETTİK

Hababam'dan son acı haber ise Yeşilçam'ın ulu çınarı Münir Özkul'dan geldi. Hababam Sınıfı'nın haylazlarının ensesine çöken disiplin timsali Mahmut Hocası, 93 yaşındaki ünlü oyuncu, İstanbul'daki evinde hayatını kaybetti.

Öyleyse aç kapıyı Veysel efendi, Mahmut Hoca gidiyor!

indir

hababam-sinifinin-muhtesem-uclusu-artik-aramizda-9443423_1596_o

Son kez 'Aç kapıyı Veysel Efendi Mahmut Hoca da gidiyor!' ile ilgili etiketler Kemal Sunal münir ozkul hababam sınıfı inek şaban güdük necmi halit akçatepe hafize ana adile naşit
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.