Son hali yürekleri sızlattı! Haluk Levent kanserle mücadele eden şarkıcı Tüdanya için yardım çağrısında bulundu

Pavyonda temizlik görevlisi olarak çalışırken keşfedilen 80’lerin arabesk starı Tüdanya'nın e gırtlak kanseriyle savaştığı ortaya çıkmıştı. Hastalığı nedeniyle sesini kaybeden 60 yaşındaki Tüdanya (Hatice Döngü) için şarkıcı ve AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent yardım kampanyası başlatmıştı. Haluk Levent, Tüdanya'nın son halini paylaştı.

Seni Sevmeyen Ölsün' şarkısıyla bir döneme damgasını vuran 80'li yılların unutulmaz ismi Tüdanya gırtlak kanserine yakalanmış ve sesini kaybetmişti. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Tüdanya'nın gırtlak kanserine yakalandığını köşesindeki yazısında duyurmuş, geçim kaynağı olan sesini kaybettiğini açıklayarak sanat camiasına yardım çağrısında bulunmuştu.

TÜDANYA'NIN SON HALİ SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Kanserle mücadele eden ve bu süreçte maddi zorluklar da yaşayan Tüdanya için şarkıcı ve AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent yardım kampanyası başlatmıştı. Levent, bir zamanlar sahnelerde fırtınalar estiren, milyonlarca satan albümleri ile 80'li yıllara damga vuran şarkıcı Tüdanya'nın son halini Twitter hesabından paylaştı.

Tüdanya'nın maddi zorluklar yaşadığını ve evinin oturulamayacak durumda olduğunu belirten Haluk Levent, yardım çağrısında bulunarak şu ifadeleri kullandı:

''Tüdanya!
Eski ses sanatçımız💚
En güzel zamanlarında gırtlak kanseri oldu.
Sesini kaybetti, konuşamıyor.

Evi oturulmaz halde ve borç içinde
Elinizden ne geliyorsa artık 🙏🙏 ''

tüdanya

 

 

Son hali yürekleri sızlattı! Haluk Levent kanserle mücadele eden şarkıcı Tüdanya için yardım çağrısında bulundu ile ilgili etiketler Haluk Levent Sosyal Medya Tüdanya Hatice Döngü gırtlak kanseri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.