Son hali endişelendirdi! Baş Belası'nın İpek'i İrem Helvacıoğlu bir deri bir kemik kaldı

Seni Çok Bekledim dizisinin ardından atv'de ekrana gelen Baş Belası dizisiyle setlere dönen 31 yaşındaki güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu'nun Instagram hesabından paylaştığı son karelerini görenler şaşkına döndü. Bir hayli zayıfladığı görünen genç oyuncunun bu hali sevenlerini endişelendirdi.

Genç ve başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımları gündem oldu. Verdiği kilolar sebebiyle takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutulan Helvacıoğlu, fit haliyle takipçilerinden tam not aldı.

Özcan Deniz ile başrollerini paylaştığı Seni Çok Bekledim dizisi final yapan İrem Helvacıoğlu, yeni sezonda Baş Belası dizisine başladı. Dizide canlandırdığı İpek karakteriyle büyük bir beğeni toplayan ünlü oyuncunun verdiği kilolarla dikkat çekti.


PESKETARYEN DİYETİ İLE 20 KİLO VERDİ

Helvacıoğlu'nun kilo vermesinin nedeni merak edilmeye başlandı. Helvacıoğlu'nun formda görüntüsünü pesketaryen beslenmeye borçlu olduğu ortaya çıktı. Sadece deniz ürünleri tüketen 31 yaşındaki oyuncu, ergenliğinde aldığı 20 kiloyu pesketaryen diyetiyle verdi.

İşte Helvacıoğlu'nun son hali...

İrem Helvacıoğlu

İrem Helvacıoğlu

İrem Helvacıoğlu

İrem Helvacıoğlu

Son hali endişelendirdi! Baş Belası'nın İpek'i İrem Helvacıoğlu bir deri bir kemik kaldı ile ilgili etiketler İrem Helvacıoğlu Sosyal Medya Instagram Diyet baş belası pesketaryen diyeti
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.