Son fotoğrafı eleştiri yağmuruna tutuldu!

Şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde üniversite eğitimi için ABD'ye gitti. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Tilki, dilini çıkarttığı fotoğrafını Instagram hesabında paylaştı. Takipçileri tarafından eleştirilen genç şarkıcıya, "Dil öğrenmeye gitmiş gerçekten" gibi yorumlar yapıldı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla olay olan Aleyna Tilki, yine çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı. Tilki, Instagram hesabından dili dışarıda verdiği pozu "Günaydın" pozuyla paylaştı.

"DİL ÖĞRENMEYE GİTMİŞ GERÇEKTEN"

Instagram hesabını aktif olarak kullanan ve takipçileriyle bol bol fotoğrafını paylaşan Aleyna Tilki, karelerine düştüğü yorumlarla da dikkat çekiyor. Ancak genç şarkıcı bu defa dili dışarıda verdiği pozla gündemde. Tilki'nin "Günaydın" notunu düştüğü kareye bazı takipçileri "Dil öğrenmeye gitmiş gerçekten" yorumlarıyla şarkıcıyı eleştirdi.

Son fotoğrafı eleştiri yağmuruna tutuldu!

Son fotoğrafı eleştiri yağmuruna tutuldu! ile ilgili etiketler Instagram ABD Aleyna Tilki
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.