Son dakikada elenen Japonlardan örnek davranış!

2018 Dünya Kupası son 16 turunda dramatik bir maç sonuyla son saniyede turnuvaya veda eden Japonya Milli Takımı, maç sonu örnek bir davranışa imza attı.

2018 Dünya Kupası'nda son dakika golu ile Belçika'ya elenen Japonya, bu yenilgi ile turnuvaya veda etti. Japonya Milli Takımı'nın bazı oyuncuları maç sonrası ağlarken görüntülendi. Buna rağmen, Japonya Milli Takımı maç sonrası yaptığı hareketler herkesin takdirini toplamayı başardı.

FIFA Genel Koordinatörü Priscilla Janssens'in twitter'dan yaptığı açıklamaya göre, Japonya Milli Takımı ve teknik ekibi, ev sahibi Rusya'ya teşekkürlerini sunmak için büyük bir jest yaptı.

Son dakikada elenen Japonlardan örnek davranış!

Japonya'nın maç sonrası bıraktığı soyunma odasının fotoğrafını paylaşan Janssems, "Bu 94. dakikada mağlup olup kupadan elenen Japonya'nın soyunma odası. Onlar ayrılmadan bütün hayranlarına teşekkür etti, yedek kulübesi ve soyunma odasındaki her şeyi temizleyip bıraktı, ve hatta Ruslara bir teşekkür notu bile bıraktı. Her takıma örnek olacak bir davranış bu. Onlarla çalışmak bir ayrıcalık." şeklinde Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu.

Son dakikada elenen Japonlardan örnek davranış! ile ilgili etiketler Japonya soyunma odası Dünya Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.