Son dakika... 'Ne Mutlu Türküm Diyene' tatbikatı devam ediyor! Yunanlılar korku ve endişeyle izliyor...

Son dakika... Türkiye’nin dış politikada aldığı kararlılıklar, karada,havada ve denizde devam ediyor. Türkiye’nin Navtex aracılığı ile duyurduğu “Ne Mutlu Türküm Diyene!” tatbikatı ikinci gününde devam ettiği öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye, Akdeniz’de olduğu gibi Ege Denizi’nde de önceden planlanan askeri eğitim ve tatbikatlarını sürdürüyor. Türk Deniz Kuveetleri, Seyir Hidrografi ve Oşinografi Daire Başkanlığı eğitim sahası için Girit’in güneyinde bulunan dört bölgede önceki gün Navtex ilan etmişti.

 Türkiye dört sahada, dün ve bugün (29-30 Mayıs) askeri tatbikat yapılacağı belirtilerek, bu alanların tatbikat için kapatıldığı vurgulanmıştı. Tüm bu gelişmelerden sonra Türkiye’nin Navtex aracılığı ile duyurduğu “Ne Mutlu Türküm Diyene” tatbikatı ikinci gününde devam ettiği öğrenildi.

Son dakika... 'Ne Mutlu Türküm Diyene' tatbikatı devam ediyor! Yunanlılar korku ve endişeyle izliyor...

YUNANLILAR KORKUYLA İZLİYOR

Türk Deniz Kuvvetleri’ne ait 4 geminin, Girit Adası’nın güneyindeki dört bölgede planlı deniz tatbikatı sürüyor. SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, Yunanistan askeri ve dışişleri yetkilileri ile medyasının, Türkiye’nin tatbikatını büyük bir korku ve endişeyle takip ederek gelişmeleri izledikleri ifade edildi.

Son dakika... 'Ne Mutlu Türküm Diyene' tatbikatı devam ediyor! Yunanlılar korku ve endişeyle izliyor... ile ilgili etiketler Yunanistan ne mutlu türküm diyene tatbikat
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.