Yunanistan Büyükelçisi, Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı!

Akdeniz'de Barbaros Hayrettin Paşa Sismik Gemisi'nin arama çalışmalarına müdahale girişimleri nedeniyle ilişkilerin gergin olduğu Yunanistan'ın Ankara Büyükelçisi Patros Mavroidis, bu sabah Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı. Elçinin çağrılma sebebinin ise istifa eden Dışişleri Bakanı Kocias'ın 12 mil açıklaması ile ilgili olduğu belirtildi.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Yunanistan'ın Ankara Büyükelçisi Petros Marvoidis Dışişleri Bakanlığına çağrıldı.

Yunanistan'ın istifa eden Dışişleri Bakanı Nikos Kocias, koltuğunu Başbakan Aleksis Çipras'a devrederken, ülkesinin karasularının Mora ve Girit arasındaki Antikithira Adası ve daha sonrasında diğer iki bölgeden başlayarak 6 milden 12 mile çıkarma kararı alındığını söylemişti.

Yunanistan Büyükelçisi, Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı! ile ilgili etiketler Dışişleri Bakanlığı yunanistan büyükelçisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.