Yunan polisi Konyalı Türk vatandaşını dövüp gönderdi

Türkiye'nin sınırlarını açıp mültecilere geçiş izni vermesinden sonra herkesin merak ettiği 'Türkler de Avrupa'ya geçiyor mu' sorusuna sınırdan yanıt geldi. Edinilen son dakika bilgisine göre Yunan polisi, mültecilerin arasına karışıp Avrupa hayalleri kuran Konyalı bir Türk vatandaşını darp edip geri gönderdi.

Yunanistan'a geçmek isteyen mültecilerin arasına karışıp sınırı geçmeyi deneyen bir Türk vatandaşı Yunan polisinin hışmından nasibini aldı.

KAFASINA 10 DİKİŞ ATILDI

Pazarkule sınır kapısında bekleyen sığınmacılar arasında karışan bir Türk vatandaşı sınırı geçmeye çalıştı. K24'ün haberine göre işsiz ve sigortasız olduğunu söyleyen genç Yunan polisinden şiddet gördü. Kafasına 10 dikiş atıldı.

GÖRÜLMEMİŞ VAHŞET

Talihsiz genç kafasında sargı beziyle geçtiği kameralar karşısında şunları söyledi:

"Buraya geldim girdim içeriye. Yunan polisleri yakaladılar bizi. 'Tellerden çıkın' dediler arkadaşlar çıktı ben çıkmadım. Copla sopalarla silahlarla sıktılar zaten. Kafama sopayla vurdular 10 tane dikiş var"

Yunan polisi Konyalı Türk vatandaşını dövüp gönderdi ile ilgili etiketler dayak Sığınmacı göçmen Yunanistan Türkiye Cumhuriyeti kaçak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.