Son dakika... YÖK Başkanı yurt dışındaki akademisyenler ve öğrencileri uyardı

Son dakika... Yükseköğretim Kurulu Başkanı (YÖK) M. A. Yekta Saraç, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla yurt dışında bulunan ve koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Türkiye'ye dönmek isteyen akademisyenler ile öğrencileri uyardı.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrası yurt dışında bulunan ve Türkiye'ye dönmek isteyen akademisyenler ile öğrencilere sosyal medya hesabı üzerinden seslendi.

Saraç, “Covid-19 salgını nedeniyle yurt dışında bulunan vatandaşlarımızın ülkemize dönüşlerine ilişkin Dışişleri Bakanlığımızca yürütülen çalışmalar doğrultusunda 72 ülkeden 105 sefer planlanmaktadır. Yurt dışında bulunan ve Türkiye'ye dönmek isteyen akademisyen ve öğrencilerimizin ilgili büyükelçilik/başkonsolosluklar ile iletişime geçmeleri, ayrıca Dışişleri Bakanlığımızın kurumsal web sayfası ve sosyal medya hesaplarından gelişmeleri takip etmeleri önem taşımaktadır” ifadelerini kullandı.

 

Son dakika... YÖK Başkanı yurt dışındaki akademisyenler ve öğrencileri uyardı ile ilgili etiketler YÖK Yekta Saraç yök başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.