Son dakika YDS sonuçları açıklandı! 2018 sonbahar sonuç sorgulama ekranı!

YDS sonuçları açıklandı. Adaylar sonuçları öğrenmek için araştırmaya başladı. Son dakika sonuçlar gelişmeler arasında bulunuyor. İşte 2018 sonbahar YDS sonuçları! Detaylar haberimizde...

Son dakika... ÖSYM sonuçların 4 Ekim 2018'de açıklanacağını duyurmuştu. 9 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirilen YDS sonuçları açıklandı. Herkes sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ise merak konusu. İşte 2018 sonbahar YDS sonuçları!

YDS sonuç sorgulama ekranı için tıklayınız!

SINAV SONUÇLARININ BİLDİRİLMESİAdaylar sınav sonuçlarını T.C. Kimlik Numaralarını ve şifrelerini kullanarak ÖSYM’nin sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri/duyurular adaylara tebliğ hükmündedir. İlgili kamu kurum ve kuruluşları adaylara ait sonuç bilgilerini, Merkezimize resmi olarak başvurdukları takdirde web servis üzerinden alabilirler.

 

ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde kayıtlı kimlik bilgilerinde değişiklik olan adayların daha önce almış oldukları sınav/yerleştirme sonuçları, değişen kimlik bilgilerine göre yeniden düzenlenmez.

ÖSYM, adaylara yönelik sınav sonuç belgelerinin doğrulanmasını sağlamak üzere “Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi” işlemini hizmete sunmuştur. Bu amaçla kullanılmak üzere Sınav Sonuç Belgelerinin en alt kısmına, sistem tarafından rastgele üretilmiş bir “Sonuç Belgesi Kontrol Kodu” basılmaktadır. Söz konusu işleme sonuc.osym.gov.tr üzerinde Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi sayfasından ulaşılmaktadır.

Son dakika YDS sonuçları açıklandı! 2018 sonbahar sonuç sorgulama ekranı! ile ilgili etiketler YDS 2018 Son dakika sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.