Yargıtay 4. Ceza Dairesi üyesi Nihat Altunok, koronavirüs nedeniyle vefat etti...

FETÖ mücadelesinin önder isimlerinden olan Yargıtay 4. Ceza Dairesi üyesi Nihat Altunok, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Altunok'un vefatını HSK Başkanvekili Mehmet Yılmaz sosyal medya hesabından duyurdu.

Yargıtay 4. Ceza Dairesi üyesi Nihat Altunok Koronavirüs tedavisi gördüğü hastaneye yaşamını kaybetti.

Altunok'un vefat etmesi yargı teşkilatını yasa boğdu. HSK Başkanvekili Mehmet Yılmaz, "Değerli meslektaşım Yargıtay Üyesi Nihat Altınok' un vefat haberini üzüntü ile öğrendik. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır dilerim. Mekanı cennet olsun" dedi. 

Edinilen bilgiye göre, Altunok'un cenazesi Covid-19 tedbirleriyle yarın saat 14:00'da Karşıyaka Ahmet Efendi Camii'nde kılınacak cenaze namazı sonrası Karşıyaka Mezarlığı'na toprağa verilecek.

Nihat Altunok, 17/25 Aralık döneminde FETÖ'ye karşı başlatılan mücadelenin önder isimleri arasındaydı.

2014'te HSYK Kanunu'nun değişmesi ardından Adalet Akademisi Başkan Yardımcılığı görrvine getirilmiş ardından aynı yıl Yargıtay üyeliğine seçilmişti.

Yargıtay 4. Ceza Dairesi üyesi Nihat Altunok, koronavirüs nedeniyle vefat etti... ile ilgili etiketler Yargıtay HSK nihat altunok mehmet yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.