Son dakika... Yanlışlıkla KKTC'ye başvuru yapan vatandaşa valilikten izin çıktı

Son dakika... Ramazan Bayramı'nda uygulanacak 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında, kümes hayvanlarına bakmak için yanlışlıkla Türkiye yerine KKTC İçişleri Bakanlığının sitesine yaptığı izin başvurusunun onaylanmasıyla gündeme gelen Mehmet Bülent Özçelik'in (50), Sivas Valiliğine izin başvurusu kabul edildi.

Bilgisayar firması sahibi, evli ve 2 çocuk babası Mehmet Bülent Özçelik, Ramazan Bayramı’nda uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasında, kent merkezine 10 kilometre uzaklıktaki Beypınar köyünde bulunan tavuk ve arılarına bakabilmek için izin almak istedi.

SİVAS VALİLİĞİ'NE BAŞVURDU

Özçelik, internetten araştırma yaparken 'İçişleri.gov.tr' olarak bulduğu adrese girdi. Daha sonra Seyahat İzin Belgesi ile ilgili bilgilerini dolduran Özçelik, başvurusunu tamamladı. Özçelik'e 1 gün sonra sokağa çıkma yasağı olan günler için izin talebinin onaylandığına dair e-posta geldi. E-postada bulunan belgeyi indiren Özçelik, iznin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden geldiğini fark etti. Önce ne olduğunu anlayamayan Özçelik, daha sonra yanlışlıkla KKTC İçişleri Bakanlığı'na başvuru yaptığını anladı. Özçelik, KKTC İçişleri Bakanlığı'nın talebini onaylamasını da şaşkınlıkla karşıladı. Gelen belgeyi kişisel sosyal medya hesabından paylaşan Özçelik, izin için Sivas Valiliği'ne başvurdu.

BAYRAM SÜRESİNCE GÜNLÜK 2 SAAT İZİN

DHA'nın haberi özellikle KKTC basınında geniş yer buldu. Haber, birçok site ve gazetede yayımlandı. Haberden sonra Özçelik yurt içi ve dışından çok sadıya telefon aldı. Bu arada hayvanlarına bakabilmek için Sivas Valiliği'ne başvuran Özçelik, bayram süresince günlük 2 saat iznini aldı.

DHA

 

Son dakika... Yanlışlıkla KKTC'ye başvuru yapan vatandaşa valilikten izin çıktı ile ilgili etiketler KKTC Sivas başvuru sokağa çıkma kısıtlaması
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.