Son dakika... Yakalanınca söyledikleri 'pes' dedirtti! 'Ceza yiyeceğimizi biliyorduk'

Son dakika... Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Kovid) tedbirleri kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul polisi, Alibeyköy’de sokağa çıkma yasağı bulunan 20 yaş altı iki genci araçta yakaladı.

Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında gece saatlerinde uygulama yapan polis ekipleri, İstanbul Alibeyköy Namık Kemal Caddesi üzerinde uygulama gerçekleştirdi. Trafiğe çıkan araçları durduran polis, vatandaşların kimliklerini kontrol ederek maske takmaları ve araçta da sosyal mesafeye dikkat etmeleri konusunda uyardı.

“CEZA YİYECEĞİMİZİ BİLİYORDUK”

Denetimler esnasında uygulama noktasına otomobiliyle farları kapalı ve süratli bir şekilde seyreden bir sürücü ekipler tarafından durduruldu. Ardından aracın içerisinde iki gençten inmelerini isteyen polis, kimliklerini kontrol etti. Gençlerin yapılan kimlik kontrollerinde birinin 18 diğerinin ise 20 yaşında olduğu tespit edildi. Tespitin ardından polis gençlere nereden geldiklerini sordu.

Gençlerin, “Arkadaşımız kaza yaptı polis merkezinden geliyorduk” demesi üzerine polis, sürücünün ehliyetini görmek istedi. Sürücünün ehliyetinin de olmadığı anlaşılınca polis, ifadelerinden şüphelendikleri gençlerin kullandığı otomobili ve üst aramalarını gerçekleştirdi. Yapılan aramalarda herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. O esnada polisin “Cezai yaptırım uygulayacağız” demesi üzerine gençler de, “Ceza yiyeceğimizi biliyorduk” cevabını verdi.

Son dakika... Yakalanınca söyledikleri 'pes' dedirtti! 'Ceza yiyeceğimizi biliyorduk'

Aramaların artından polis ekipleri, sokağa çıkma yasağı bulunan 20 yaş altı Mertcan S. ile Onur A.’ya “Umumi Hıfzısıhha Kanununa muhalefet”ten 1000'er lira idari para cezası uyguladı. Cezanın ardından gençler serbest bırakıldı.

Son dakika... Yakalanınca söyledikleri 'pes' dedirtti! 'Ceza yiyeceğimizi biliyorduk' - Resim : 2

“BAKSANA ABİ YATAKTAN ÇIKTIM”

Öte yandan denetimler kapsamında 4 kişinin olduğu bir araçta polis tarafından durduruldu. Kimliği sorulan sürücü, polise kısa mesafe yere gideceği için yanına almadığını belirtti. Polisin bunun geçerli bir sebep olmayacağını ifade etmesi üzerine sürücü, “Baksana abi yataktan çıktım” demedi pes dedirtti.

Son dakika... Yakalanınca söyledikleri 'pes' dedirtti! 'Ceza yiyeceğimizi biliyorduk' - Resim : 3

Alibeyköy Şehit Atıf Ödül Polis Merkezi Amirliği ekiplerinin çalışmalarının hız kesmeden devam edeceği öğrenildi.

İHA

Son dakika... Yakalanınca söyledikleri 'pes' dedirtti! 'Ceza yiyeceğimizi biliyorduk' - Resim : 4

Son dakika... Yakalanınca söyledikleri 'pes' dedirtti! 'Ceza yiyeceğimizi biliyorduk' ile ilgili etiketler kovid-19 corona covid-19 sosyal mesafe cezası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.