Son dakika... Varank Babacan'a sert çıktı: Git onlara biat et

Son dakika... Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bir gazeteye verdiği röportajda Twitter'ın Türkçe hesapları kapatmasını haklı bulan Deva Partisi Ali Babacan'a tepki gösterdi. Varank, bu kararı destekleyen ve haberi utanç verici olarak yorumlayan Babacan'a hitafen, "Asıl utanç verici olan, karar gerekçesinde PKK ve FETÖ'yü koruyup kolladığını ilan eden Twitter'ın yanında durmaktır" dedi.

Twitter geçtiğimiz gün çok tartışılacak bir karara imza atarak, çok sayıda Türkçe hesabı sildi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Twitter'ın kapattığı hesaplar için "Utanç verici bir haber" değerlendirmesinde bulunarak gazeteye verdiği röportajı paylaşmıştı.

 "MERAKLISI GİDİP YABANCI ŞİRKETLERE BİAT EDEBİLİR"

Bakan Mustafa Varank'tan, Babacan'ın bu paylaşımına tepki geldi. Babacan'ın paylaşımını utanç verici olarak belirten Varank, "Asıl utanç verici olan, karar gerekçesinde PKK ve FETÖ'yü koruyup kolladığını ilan eden Twitter'ın yanında durmaktır. Bu arkadaş istiyor ki; Türkiye, ABD'li şirketlerin, Batıdaki üniversitelerin sipariş raporlarıyla yönetilsin. Meraklısı gidip yabancı şirketlere biat edebilir." ifadesini kullandı.

Son dakika... Varank Babacan'a sert çıktı: Git onlara biat et

BABACAN NE DEMİŞTİ?

Babacan sosyal medyada yaptığı paylaşımda bir gazeteye verdiği röportajı paylaşarak "Twitter bugün Türkiye'de 7.340 hesabı kapattı. Utanç verici bir haber. #TürkiyeTrollerleYönetilemez demeye devam edeceğiz." demişti.

Son dakika... Varank Babacan'a sert çıktı: Git onlara biat et ile ilgili etiketler Ali Babacan Deva Partisi Mustafa Varank Twitter türkçe hesap
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.