Van'da Rektör Hamdullah Şevli’den Rektör Sabahattin Aydın’a ziyaret

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın’a makamında ziyarette bulundu.

Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, daha önce Dursun Odabaş Tıp Merkezinde görev yapan ve şu an İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörü olan Prof. Dr. Sabahattin Aydın’ı makamında ziyaret ederek, "Van YYÜ’de uzun yıllar görev yapan ve bu süreçte Dursun Odabaş Tıp Merkezimize önemli katkılar sunan Prof. Dr. Sabahattin Aydın’ı ziyaret ettik. Van YYÜ ve Medipol Üniversitesi olarak özellikle sağlık alanında işbirliği geliştirilmesi konularını görüştük. Misafirperverliğinden ve nezaketinden dolayı Rektörümüz Aydın’a teşekkür ediyorum" dedi.
Rektör Aydın da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Nazik ziyaretleri için Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah Şevli’ye teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Van'da Rektör Hamdullah Şevli’den Rektör Sabahattin Aydın’a ziyaret ile ilgili etiketler Van
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.