SON DAKİKA... Ünal Aysal Galasaray başkanlığına aday olacak mı? Yeni açıklama...

Galatasaray'da hafta sonu gerçekleştirilen 2021 yılı olağan genel kurulunda Burak Elmas başkanlığındaki yönetim kurulunun 22 Haziran 2021 - 31 Aralık 2021 dönemi mali yönden ibra edilirken, idari yönden ibra edilmedi. Elmas, yaptığı konuşmada "Hakkınızı helal edin" diyerek kürsüden ayrıldı. Sarı-Kırmızılı taraftarların yeniden başkan olarak görmek istediği Ünal Aysal, merak edilen soruya net bir cevap verdi.

Galatasaray'da 2011-2014 yılları arasında başkanlık yapan ve taraftarın kalbini Didier Drogba ve Wesley Sneijder gibi yıldız transferiyle çalan "efsane başkan" Ünal Aysal'ın yeniden aday olup olmayacağı merak ediliyordu.

Sarı-Kırmızılı camiada hafta sonu gerçekleştirilen 2021 yılı olağan genel kurulunda Burak Elmas başkanlığındaki yönetim kurulunun 22 Haziran 2021 - 31 Aralık 2021 dönemi mali yönden ibra edilirken, idari yönden ibra edilmedi. Elmas, yaptığı konuşmada "Hakkınızı helal edin" diyerek kürsüden ayrıldı.

GALATASARAY'DA SEÇİM NE ZAMAN?

Buna göre Galatasaray'da mevcut yönetim, 30 gün içinde seçin kararı alacak.

Adaylık konusunda adı geçen isimlerden biri olan Ünal Aysal, konuyla ilgili Beyaz TV'ye konuştu.

Aysal, "Galatasaray'da başkanlık koltuğuna bir kere oturdum. Bir daha oturmam" dedi.

2011-2014 arasında Galatasaray'da başkanlık yapan Aysal yönetiminde Galatasaray, ilk sezonunda Süper lig şampiyonluğuna ulaştı.

Aynı sezon sonunda Türkiye Süper Kupası da kazanılmış, 2012-2013 sezonu sonunda tekrar şampiyonluğa ulaşma başarısı göstermişti.

SON DAKİKA... Ünal Aysal Galasaray başkanlığına aday olacak mı? Yeni açıklama... ile ilgili etiketler Galatasaray Ünal Aysal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.