Türkiye'deki Koronavirüs vaka sayısı 47'ye yükseldi...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de 29 yeni Koronavirüs vakasının tespit edildiğini duyurdu. Gelen son dakika bilgisine göre Türkiye'de korona virüs sayısı arttı. Bakan Koca vaka sayısının 47'ye yükseldiği bilgisini paylaştı. Türkiye'de koronavirüsten şu ana kadar ölen bulunmuyor.

Bakan Koca, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, bugün 29 kişiye koronavirüs tanısı konulduğunu belirterek, şu bilgileri aktardı:

"Yeni tanı konunlarla birlikte toplam hasta sayımız 47 oldu. Son 29 vakanın tamamı doğrudan ve dolaylı olarak ABD, Orta Doğu ve Avrupa temaslıdır. 3'ü umreden döndü. Yurt dışı teması risk olmaya devam edecek. Tedbirleri sıkı uygulayalım."

Türkiye'deki Koronavirüs vaka sayısı 47'ye yükseldi...

Bakan Koca devamında ise sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı;

''TESPİT EDİLEN HER VAKA TOPLUM İÇİN RİSK OLMAKTAN ÇIKMIŞTIR. Her yeni tanı üzücü fakat sizin için bir güvencedir. Salgınlarda olaylar panikle kontrolden çıkar. Tedbir ve panik, birbirinin zıttıdır. Tedbirleri SIKI tutalım. Virüsle temas ihtimalini SIFIRLAYALIM.''

Türkiye'deki Koronavirüs vaka sayısı 47'ye yükseldi... ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Fahrettin Koca bakanlık covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.