Bakan Koca "Gevşek olamayız" diye uyardı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın paylaştığı son koronavirüs tablosuna göre son bir günde 39 hasta vefat etti. Son 24 saatte bin 549 yeni vaka tespit edildi...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son koronavirüs tablosunu "Toplamda 7 milyona yakın test yaptık. Bugün aktif hasta sayımıza 546 kişi daha eklendi. Kabyettiğimiz hasta sayımız toplamda 6.000’den fazla. Ağır hasta sayımızda artış devam ediyor. Tedbirlere uymada gevşek olamayız. Güç tedbirde." mesajı ile paylaştı. 

Bakan Koca "Gevşek olamayız" diye uyardı

Bakan Koca'nın mesajında artışına dikkat çektiği ağır hasta sayısı 917'ye çıkmış durumda. Hastalığın zatürreye dönüşme orana yüzde 7.4'te sabit kalırken 101 bin 414 test sonucunda bin 549 yeni vaka tespit edildi.

Yeni vakalarla birlikte toplam vaka sayısı 267 bin 64'e çıktı. 

Son 24 saatte 39 Kovid-19 hastasının vefat etmesi ile birlikte toplam vefat sayısı 6 bin 284'e yükseldi. 

Son 24 saatte bin 3 kişi hastalığı yendi. Böylece iyileşen hasta sayısı 242 bin 812'ye ulaştı.

Bugüne kadar yapılan test sayısı ise Bakan Koca'nın da işaret ettiği gibi 7 milyon sınırına ulaşmış durumda. Tabloya göre şu ana kadar 6 milyon 937 bin 88 test gerçekleştirildi.

Bakan Koca "Gevşek olamayız" diye uyardı ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Sağlık Bakanı kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.