Türkiye'de son koronavirüs tablosu belli oldu...

Türkiye'de koronavirüsle mücadeleye ilişkin son tablo belli oldu. Türkiye'de son 24 saatte 29 kişi korona nedeniyle vefat etti...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin son koronavirüs tablosunu, "İyileşen toplam hasta sayısı 120 bini geçti. Yoğun bakım desteğine ihtiyaç azalmaya devam ediyor. ELDE EDİLEN BAŞARI, 83 MİLYONUN GÖSTERDİĞİ UYUMUN SONUCU. Yeni dönemde yeni ve güçlü tedbir, sosyal hayatta hep birlikte alınacak tedbirdir." mesajı ile paylaştı. 

Son 24 saat verilerine göre, Türkiye'de 29 Kovid-19 hastası daha vefat etti. Son ölümlerle birlikte toplam vefat sayısı 4 bin 369'a yükseldi. 

Son 24 saatte yapılan 21 bin 492 test sonucunda 987 yeni vaka tespit edildi. Toplam vaka sayısı ise 157 bin 814'e yükseldi. 

Salgının başladığı günden bu yana 1 milyon 853 bin 754 test yapılan Türkiye'nin tedavi sürecindeki olumlu gelişmeler ise sürüyor. Son 24 saatte bin 321 Kovid-19 hastası daha iyileşerek hastanelerden taburcu edildi. Toplam iyileşen hasta sayısı ise 120 bin 15'e yükseldi. 

Olumla gelişme yaşanan bir diğer konu ise yoğun bakım hastalarıyla ilgili. Toplam yoğun vaka sayısı 371'i entübe olmak üzere 756'ya geriledi. 

İşte Türkiye'nin son koronavirüs tablosu:

Türkiye'de son koronavirüs tablosu belli oldu...Ayrıntılar geliyor... 

Türkiye'de son koronavirüs tablosu belli oldu... ile ilgili etiketler Koronavirüs vefat vaka kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.