Türkiye ile Yunanistan anlaştı!

Son dakika haberine göre, Türkiye ve Yunanistan görüşmeleri İstanbul'da sürdürmek konusunda anlaştı. İki ülke arasındaki son istikşafi görüşme 1 Mart 2016'da Atina'da gerçekleştirilmişti. Yunanistan Dışişleri Bakanlığı tarafından İstanbul'da gerçekleşeceği açıklanan toplantı 61. istikşafi görüşme olacak.

Son dakika haberine göre, Yunanistan Dışişleri Bakanlığı, iki ülkenin kıta sahanlığına ilişkin müzakere görüşmelerini yakın zamanda İstanbul'da gerçekleşmesine karar verdiğini duyurdu.

Yunanistan Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "Yunanistan ile Türkiye, istikşafi görüşmelerin 61. turunun yakında İstanbul'da yapılması yönünde anlaşmaya vardı." denildi.

Türkiye ile Yunanistan arasında 2002'de başlatılan istikşafi görüşmelerin sonuncusu olan 60. tur, 1 Mart 2016'da Atina'da gerçekleştirilmişti.

Bu tarihten sonra iki ülke arasındaki görüşmeler, siyasi istişareler formatında devam etse de istikşafi çerçeveye bir daha geri dönmemişti.

 

Türkiye ile Yunanistan anlaştı! ile ilgili etiketler Türkiye Yunanistan İstanbul İstikşafi görüşmeler
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.