SON DAKİKA... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimi 16 Haziran’da yapılacak

SON DAKİKA... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimi 16 Haziran’da yapılacak. TFF’nin, olağan mali genel kurulu, seçimli genel kurula çevirmeyi planladığı ifade edildi. Ancak yeni gelecek yönetim kurulu, yine statü gereği bir yıl görev başında olabilecek. Bu sürecin ardından bir seçim daha yapılması zorunlu olarak görülüyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın 16 Haziran'da yapılmasına karar verildi.

TFF'den yapılan açıklamada, federasyon yönetim kurulunun Servet Yardımcı başkanlığında toplandığı belirtildi.

Açıklamada, "TFF Olağanüstü Seçimli ve Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 16 Haziran Perşembe günü saat 10.00'da Ankara'da yapılması kararlaştırılmıştır. Toplantıda olağan seçimli genel kurula kadar görev yapmak üzere TFF Başkanı, yönetim kurulu ve denetleme kurulu seçimi ile birlikte olağan genel kurul gerçekleştirilecektir." denildi.

İlk toplantıda çoğunluğun sağlanamaması halinde ikinci toplantının, 17 Haziran Cuma günü aynı saatte ve aynı yerde yapılacağı duyuruldu.

Özdemir’in ayrılığı sonrasında TFF statüsündeki maddeleri işletecek olan Futbol Federasyonu Yönetimi, üç ay içerisinde seçime gidecekti.

TFF’nin, olağan mali genel kurulu, seçimli genel kurula çevirmeyi planladığı ifade edildi. Ancak yeni gelecek yönetim kurulu, yine statü gereği bir yıl görev başında olabilecek. Bu sürecin ardından bir seçim daha yapılması zorunlu olarak görülüyor.

İKİ ÜYE DAHA İSTİFA ETTİ

Türkiye Futbol Federasyonunda yönetim kurulu üyeleri Erhan Kamışlı ile Alkın Kalkavan istifa etti.

TFF'den yapılan açıklamada, Başkan Vekili Erhan Kamışlı ve yönetim kurulu üyesi Alkın Kalkavan görevlerinden istifa ettiği bildirildi.

 

SON DAKİKA... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimi 16 Haziran’da yapılacak ile ilgili etiketler TFF Nihat Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.