Türk Hava Yolları 1 Haziran'da uçuşlara başlayacak

Koronavirüs nedeniyle uçuşlarını askıya alan Türk Hava Yolları (THY) seyahat kısıtlamasının kaldırılmasının ardından ilk uçuşunu 1 Haziran Pazartesi günü saat 10.00’da İstanbul’dan Ankara’ya yapacak.

Koronavirüs salgını nedeniyle uçuşlarını askıya alan Türk Hava Yolları seyahat kısıtlamasının kaldırılmasının ardından iç hat seferlerine başlıyor.

''BU KADAR HASRET YETER!''

Konuyla ilgili olarak resmi Twitter adresinden bir açıklama yapan THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, "Bu kadar hasret yeter! 1 Haziran itibariyle yeniden ait olduğumuz yerde gökyüzünde olacağız" dedi.

İLK UÇUŞ DETAYLARI

İstanbul Havalimanı'ndan Ankara'ya yapılacak ilk uçuşun da detayı belli oldu.

THY kaynaklarından edinilen bilgiye göre ilk uçuşa Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun da katılacağı öğrenildi. 

Öte yandan konuya ilişkin açıklama yapan Bakan Adil Karaismailoğlu"İlk uçuşlar İstanbul’dan Ankara, İzmir, Antalya ve Trabzon’a yapılacak, diğer havalimanları uçuşlara kademeli açılacak." ifadelerini kullandı.

 

Türk Hava Yolları 1 Haziran'da uçuşlara başlayacak ile ilgili etiketler Türk Hava Yolları THY Yahya Üstün uçuş Adil Karaismailoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.