TSK'dan rejime anında misilleme! Rus yapımı 2 uçak düşürüldü

Milli Savunma Bakanlığı, Esed rejimine ait iki adet SU-24 tipi uçağın düşürüldüğünü bildirdi. Yapılan açıklamada ayrıca Bir SİHA’mızı düşüren hava savunma sistemi ile diğer iki hava savunma sisteminin de imha edildiği belirtildi.

İdlib'de 34 şehit verdiğimiz hain saldırı sonrası rejim güçlerini hedef alan Türk Silahlı Kuvvetleri, Esed rejimine ait 2 savaş uçağını düşürdü.

MSB'DEN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) yaptığı açıklamada "Bir SİHA’mızı düşüren Hava Savunma Sistemi ile diğer iki Hava Savunma Sistemi imha edilmiş, uçaklarımıza taarruz eden Rejime ait iki adet SU-24 tipi uçak düşürülmüştür." ifadelerini kullandı.

TSK'dan rejime anında misilleme! Rus yapımı 2 uçak düşürüldü

SANA: 2 UÇAĞIMIZ DÜŞÜRÜLDÜ

Rejime ait haber ajansı SANA da uçakların düşürüldüğünü doğruladı. Suriye rejimine ait haber ajansı SANA'da yer alan haberde, uçakların düştüğü, pilotların paraşütle atlayarak kurtulduğu belirtildi.

BAKAN AKAR BÖYLE DUYURMUŞTU

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "27 Şubat’ta İdlib'deki menfur saldırıyı müteakip başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı başarıyla sürdürülmektedir. Bugüne kadar 1 İHA, 8 helikopter, 103 tank, 19 zırhlı personel taşıyıcı, 72 top-obüs-ÇNRA, 3 hava savunma sistemi, 15 tanksavar-havan, 56 zırhlı araç, 9 mühimmat deposu ve 2 bin 212 rejim askeri ve unsuru etkisiz hale getirilmiştir" dedi.

TSK'dan rejime anında misilleme! Rus yapımı 2 uçak düşürüldü ile ilgili etiketler Suriye Esed uçak Milli Savunma Bakanlığı msb su-24
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.