Trump: "Ne olduğunu bulmak zorundayız!"

ABD Başkanı Trump kaybolan Suudi gazeteci Kaşıkçı'ya ne olduğunu bulmak zorunda olduğunu söyledi.

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra bir daha görünmeyen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı hakkında bir önemli açıklama daha geldi.

Ülkesinin Fox News kanalına konuşan ABD Başkanı Donald Trump, "Kayıp Suudi gazetecilerle çok yakından ilgileniyoruz" dedi.

Trump, kendi soruşturmacılarının da kayıplar hakkında harekete geçtiğini belirtti.

Kaşıkçı hakkındaki soruya da "Orada soruşturmacılarımız var ve Türkiye'yle birlikte çalışıyoruz ve açıkçası Suudi Arabistan'la çalışıyoruz. Ne olduğunu bulmak zorundayız" yanıtını verdi.

Suudi reformistler için önemli bir platform olan Al Watan gazetesine büyük katkılarda bulunan ve Ortadoğu'nun en etkin gazetecilerinden biri olarak bilinen Washington Post Yazarı Cemal Kaşıkçı, 2 Ekim'de Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğuna gitmiş ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı.

Trump: "Ne olduğunu bulmak zorundayız!" ile ilgili etiketler Donald Trump Cemal Kaşıkçı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.