Son dakika Trump açıklaması! Koronavirüs aşısı bulundu mu?

ABD Başkanı Doland Trump, koronavirüs aşısının 3 Kasım 2020 tarihinde hazır olacağını ifade etti. ABD seçimlerine hazırlanan Trump’ın son dakika koronavirüs açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Koronavirüs aşısı bulundu mu?

ABD Başkanı Doland Trump, koronavirüs aşısının 3 Kasım 2020 tarihinde hazır olacağını ifade etti. ABD seçimlerine hazırlanan Trump’ın son dakika koronavirüs açıklaması gündeme bomba gibi düştü.

Son dakika bilgilerine göre, ABD Başkanı Trump, koronavirüs aşısının 3 Kasım ABD seçimlerine yakın bir zamanda bulunmasının mümkün olduğunu açıkladı. Reuters'ta yer verilen son dakika bilgisine göre, ABD Başkanı Donald Trump koronavirüs aşısı ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Trump aşının 3 Kasım ABD seçimlerinde hazır olacağını ifade etti.

Son dakika Trump açıklaması! Koronavirüs aşısı bulundu mu? ile ilgili etiketler Trump aşı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.