Tokat'ta Başkan Eyüp Eroğlu mahalle sakinleriyle buluştu

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu Perakende ve Mahmutpaşa Mahallesi sakinleriyle buluşarak, vatandaşların taleplerini dinledi.

Tokat Belediye Başkanı Av Eyüp Eroğlu, mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Perakende Mahalle Muhtarı Hüseyin Kuyucu ve Mahmutpaşa Mahalle Muhtarı Cemal Demirel ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştiren Başkan Eroğlu, vatandaşlardan gelen isteklerin hızla yerine getirileceğini söyledi. Başkan Eyüp Eroğlu, "Bugün Perakende ve Mahmutpaşa Mahallelerimize misafir olduk. Misafirperverlikleri için başta muhtarlarımız olmak üzere tüm mahalle sakinlerine teşekkür ederim. Güzel bir sohbet ve istişare imkanı bulduk. Mahalle sakinlerimizin istek ve taleplerini dinledik, notlarımızı aldık ve ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Tokat Belediyesi olarak her daim vatandaşlarımızın yanındayız. Geçtiğimiz 5 yılda yaptığımız işlerin daha güzelini yine önümüzdeki süreçte yapacağız. Vatandaşlarımıza kulak kesilerek, onlarla birlikte karar vererek yolumuza devam etmeyi şiar edindik. Bundan sonra da bu düsturdan hareketle devam edeceğiz. Bundan sonra sıra bizde, bizler de belediye olarak istek ve talepleri yerine getireceğiz. Değerli mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Tokat'ta Başkan Eyüp Eroğlu mahalle sakinleriyle buluştu ile ilgili etiketler Tokat
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.