DHKP-C yanlısı paylaşımları ile dikkat çeken Taylan Kulaçoğlu ile Hakan Gülseven serbest bırakıldı

Son dakika haberine göre, DHKP-C yanlısı paylaşımları ile dikkat çeken, 'İsimsizler Hareketi" adı altında sosyal medyada provokatif mesajlar paylaştığı için gözaltına alınan ve savcılık ifadelerinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen Taylan Kulaçoğlu ve Hakan Gülseven serbest bırakıldı...

Terör örgütü DHKP-C'yi sosyal medyada desteklediği belirtilen ve terör örgütü propagandası yaptığı kaydedilen "İsimsizler hareketi" lideri Taylan Kulaçoğlu ile ona destek veren Hakan Gülseven önceki gün gözaltına alınmıştı. 

"Suç işlemeye tahrik, suçluyu övme" gerekçesiyle gözaltına alınan Taylan Kulaçoğlu ve Hakan Gülseven, tutuklama talebi ile sorgu hakimliğine sevk edildi.

Hakimlik, Kulaçoğlu ve Gülseven'in serbest bırakılmasına karar verdi. 

Taylan Kulaçoğlu, 2016 yılında Redhack operasyonu kapsamında da gözaltına alındı. Kulaçoğlu, İsimsizler Hareketi adı altında 2020 tarihinde Telegram'da da bir kanal açmıştı.

KARGAŞA ÇIKARMAK İSTİYORDU
İsimsizler Hareketi, TT listesi belirlemek, sosyal medyada düşüncelerine uygun olmayan hesapları hedef seçmek gibi faaliyetlerinin haricinde provokasyon içerikli iletilerle Türkiye'de kargaşa çıkarmak ve manipülasyon yapmayı hedefleyen paylaşımlarda bulunuyorlardı.

 

DHKP-C yanlısı paylaşımları ile dikkat çeken Taylan Kulaçoğlu ile Hakan Gülseven serbest bırakıldı ile ilgili etiketler DHKP-C taylan kulaçoğlu Hakan Gülseven isimsizler hareketi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.