Gelecek Partisi'nin iletişim çalışmalarını yürüten Taha Ün gözaltına alındığını açıkladı

Gelen son dakika haberine göre; Ahmet Davutoğlu'nun genel başkanı olduğu Gelecek Partisi'nde siyasal iletişim çalışmalarını yürüten Taha Ün, Genel Merkez Binası'nın açılış töreni için gittiği Ankara'da gözaltına alındığını açıkladı.

Ün, 'Sağlam İrade' isimli Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ''Genel merkez açılışımız için geldiğim Ankara’da kaldığım otelde şu an gözaltına alınıyorum bilginize.'' ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi'nin iletişim çalışmalarını yürüten Taha Ün gözaltına alındığını açıkladı

'SAĞLAM İRADE' TAHA ÜN KİMDİR?

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kurucu başkanlığını yaptığı Gelecek Partisi Genel Başkan Yarcımcısı Sema Silkin Ün'ün eşidir. Kendisi de aynı partide siyasal iletişimini görevini sürdürmektedir. 

Paylaşımları nedeniyle adı sık sık polemiklere konu olan Ün, sosyal medyada 'Sağlam İrade' kullanıcı adıyla tanınmaktadır.

NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Öte yandan Ün'ün, hakkında açılan bir hakaret davasında ifadeye çağrıldığı ve bu çağrıya uymadığı için hakkında yakalama kararı olduğu belirtildi.

 

 

Gelecek Partisi'nin iletişim çalışmalarını yürüten Taha Ün gözaltına alındığını açıkladı ile ilgili etiketler Ahmet Davutoğlu Son dakika Gelecek Partisi Gözaltı Ankara Taha Ün Sağlam İrade
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.