Survivor2018'in şampiyonu SMS'lerle belli oldu!

Survivor'da Kıbrıs finali heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Büyük finalde son 4'e kalan Nagihan, Anıl, Adem ve Hilmicem'den biri halk oylaması ile yarışmaya veda edecekti. Elenen ilk isim eski şampiyonlardan Hilmicem oldu. Yaklaşık bir saat sonra sonuçlanan ikinci halk oylamasında ise elenen isim bu kez Anıl'dı. SMS'lerle yapılan son oylamada ise Nagihan'ı açık farkla geride bırakan Adem Kılıçcı Survivor2018'in şampiyonu oldu...

Survivor2018'de son 4 isim arasında yer alan Himicem, Adem, Nagihan ve Anıl ile girdiği halk oylamasından finallere veda ederek çıktı.

Böylelikle Anıl Berk Baki, Adem ve Nagihan son 3'te yer alan isimler oldu.

FİNALE 2 İSİM KALACAK!

Bugün gerçekleşecek ikinci elemede ise Anıl Berk Baki, Adem ve Nagihan arasında SMS ile halk oylaması yapıldı.

Bu oylama sonucunda ise elenen Anıl oldu.

Bu sonuçla Nagihan ve Adem finale kaldı.

Yapılacak SMS ile oylama sonucunda bu ikiliden biri Survivor 2018'in şampiyonu olacaktı. 

Yapılan oylamada rakibi Nagihan'a büyük fark attığı Acun Ilıcalı tarafından belirtilen Adem Kılıçcı Survivor2018'in şampiyonu oldu.

ÇEYREK FİNALDE ELENDİLER

Geçtiğimiz hafta içerisinde ünlüler takımı yarışmacılarının azalmasıyla birlikte her iki takımdan da adaylar konseye çıkmaya başlamıştı. Son olarak Murat ve Turabi ile konseye çıkan Sema yarışmaya veda eden isim olmuştu. Sema'nın ardından Hakan da yarışmadan elenmişti. Kıbrıs'taki çeyrek finalde elenen isimler ise Turabi ve Damla Can oldu.

ACUN ILICALI'YA PLAKET VERİLDİ

Survivor'da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bakanı, Acun Ilıcalı'ya bir teşekkür plaketi verdi. Bakan ayrıca Alper Baycın'ı da unutmadı ve kendisine rahmet ailesine başsağlığı diledi.

BU YIL SAKATLIKLAR SENESİ OLDU

Survivor'da bu seneki yarışmada birçok sakatlık yaşandı. Kimileri bu nedenden dolayı hayallerine veda ederken kimileri ise iyileşmeyi bekleyip ada koşullarında zorluklarla mücadele etmek zorunda kaldı. Gönüllüler'deki en talihsiz kaza elbette Melih'inkiydi. Finale 1 hafta kala Damla büyük zorluklar yaşarken Sema ise neredeyse tüm sezonu korse takarak geçirmek zorunda kaldı. Turabi ise neredeyse sakat kalma riskiyle karşı karşıya kaldı. Doktor Metin Kuş, Turabi'nin fiziksel oyunlarda oynamasına kesinlikle izin vermedi. Yaşanan aksaklıklar sonrasında yarı finalde Turabi ve Damla daha az oy alarak Survivor'a veda etmek zorunda kaldı.

 

 

Survivor2018'in şampiyonu SMS'lerle belli oldu! ile ilgili etiketler survivor 2018 hilmicem nagehan adem kılıççı anıl berk baki
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.