Son dakika... Survivor ekibi İstanbul’a geldi! Karantinada kalacaklar

Son dakika... 'Survivor 2020' yarışma programının çekimleri için Dominik Cumhuriyeti'nde bulunan yapımcı Acun Ilıcalı'nın ekibi, Türk Hava Yolları'na ait uçakla İstanbul'a geldi. Ekip bir süre karantaniya alınacak.

Yurt dışından yapılan tahliyeler kapsamında Acun Ilıcalı’nın ekibinin bir kısmı da Türkiye’ye döndü. "Survivor 2020" yarışma programının çekimleri için Dominik Cumhuriyeti’nde bulunan Acun Ilıcalı’nın ekibi ve bölgedeki vatandaşları taşıyan Türk Hava Yolları uçağı, İstanbul’a iniş yaptı.

Türk vatandaşları İstanbul Havalimanı’ndan özel araçlarla alınarak İstanbul’daki KYK yurduna götürüldü. Aynı uçakla yurda dönen 140 kişi ise Tekirdağ’daki KYK yurdunda misafir edilecek.

Son dakika... Survivor ekibi İstanbul’a geldi! Karantinada kalacaklar ile ilgili etiketler Survivor Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.