Bakan Koca son tabloyu bu sözle paylaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son koronavirüs tablosunu açıkladı. Son dakika açıklamasına göre, son 24 saatte 19 Kovid-19 hastası hayatını kaybetti. 995 yeni vaka belirlenirken, bin 3 hasta ise iyileşti...

Bakan Koca Türkiye'nin son koronavirüs tablosunu "Bayram kutlamalarında, tatil yerlerinde, salgın faktörü ne yazık ki yeterince dikkate alınmadı. Daha önce, bazı illerle sınırlı olan vaka artışlarının önümüzdeki günlerde ülke geneline yayılmasından ENDİŞE duyuyoruz. TEDBİRDE GÜÇ BİRLİĞİNE ihtiyacımız var." sözleri ile paylaştı... 

Bakan Koca son tabloyu bu sözle paylaştı

Bakan Koca'nın paylaştığı son tabloya göre, bir gün içinde 19 Kovid-19 hastası daha vefat etti. Yapılan 41 bin 301 test sonrasında 995 yeni vaka belirlenirken, tedavi görmekte olan bin 3 hasta ise iyileşti. 

Son iyileşen hastalarla birlikte bugüne kadar Kovid-19 tedavisi görüp taburcu olanların sayısı 217 bin 497'e ulaştı. 

Ancak hastanelerde halen 580 ağır hasta daha bulunuyor. Kovid-19 hastaları arasında zatürre olanların oranı ise yüzde 8.5 oranını koruyor. 

Son 24 saatte tespit edilen vakalarla birlikte toplam vaka sayısı ise 233 bin 851'e yükseldi. Bu kişilerin yaklaşık 10 bini ise aktif olarak virüsü taşımayı sürdürüyor. 

Toplam vefat sayısı ise 5 bin 747'e yükseldi. Toplam test sayısında ise 4 milyon 927 bin 217'e ulaşmış durumda. 

Bakan Koca son tabloyu bu sözle paylaştı ile ilgili etiketler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.