Son dakika... Sokağa çıkma yasağına saatler kala metrelerce ‘seyahat izin’ sırası

Son dakika... 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasına saatler kalan Esenyurt Kaymakamlığı önüne gelen vatandaşlar seyahat izin belgesi almak için metrelerce kuyruk oluşturdu. Vatandaşların görevlilerin dikkati ile sosyal mesafe kuralına uydukları görüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul’un da aralarında olduğu 31 şehir için 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması açıklaması yapılmıştı.

Son dakika... Sokağa çıkma yasağına saatler kala metrelerce ‘seyahat izin’ sırası

SOSYAL MESAFE KURALLARINA UYULDU

Bu gece saat 00.00’da başlayacak yasak öncesi vatandaşlar Esenyurt Kaymakamlığına seyahat izin belgesi için başvuruda bulunmak istedi. Vatandaşlar kaymakamlık önünde metrelerce kuyruk oluşturdu. Görevli polislerinde uyarılarıyla vatandaşların sosyal mesafe kurallarına uydukları da görüldü.

(İHA)

Son dakika... Sokağa çıkma yasağına saatler kala metrelerce ‘seyahat izin’ sırası ile ilgili etiketler Seyahat sokağa çıkma yasağı seyahat izni seyahat izin belgesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.