Şok sakatlık! Milli yıldız sezonu kapattı!

Gelen son dakika haberine göre; Werder Bremen forması giyen milli futbolcu Nuri Şahin'in yaşadığı kalça sakatlığından dolayı sezonun geri kalanında forma giyemeyeceği belirtildi. Ayrıca sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki futbolcunun Alman ekibiyle yollarının ayrılma ihtimalinin yüksek olduğuna dikkat çekildi.

Yaşadığı kalça sakatlığı sebebiyle bir süredir sahalarda uzak olan Werder Bremen'in Türk futbolcusu Nuri Şahin'in sezonun geri kalan bölümünde forma giyemeyeceği ifade edildi.

KALÇA SAKATLIĞI YAŞADI

Alman Bild Gazetesinde yer alan habere göre milli futbolcu hakkında açıklamalarda bulunan Werder Bremen Teknik Direktörü Florian Kohfeldt, "Ne yazık ki, Nuri'nin kalça yaralanması daha kötü olduğu ortaya çıktı, bu yüzden bu sezon bir daha oynamayacak" ifadelerini kullandı.

Şok sakatlık! Milli yıldız sezonu kapattı!

MİLLİ TAKIMI 29 YAŞINDA BIRAKMIŞTI

Nuri Şahin, 29 yaşındayken Milli Takım kariyerine nokta koyduğunu açıklamıştı.

Yıldız futbolcu, bayrağı gençlere devretmek için bu kararı aldığını belirtmişti.

 

Şok sakatlık! Milli yıldız sezonu kapattı! ile ilgili etiketler sakatlık Nuri Şahin Türkiye Milli Takım werder bremen
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.