Son dakika... Skandal sözleri tepki çeken Dekan Orhan Acar görevinden istifa etti

Son dakika... Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Orhan Acar, video konferans görüşmesinde kameranın açık olduğunu unuttu. Acar'ın, "Kızların resimlerini de görüyoruz böylece... Çaktırma" sözleri büyük tepki toplamıştı. Prof. Dr. Orhan Acar, sosyal medyada tepki çeken sözleri sonrası görevinden istifa etti.

Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Orhan Acar'ın yayında olduğunu unuttuğu anlardaki konuşması sosyal medyada gündem oldu.

"KIZLARIN RESİMLERİNİ GÖRÜYORUZ... ÇAKTIRMA"

Orhan Acar, video konferansta olduğunu ve kameranın açık olduğunu hesap etmeyerek, öğrencilerin isimlerini okuduğu sırada "Kızların resimlerini de görüyoruz böylece, çaktırma" dedi.

"BU DEDİKLERİMİ DUYARLAR"

Odadaki başka bir kişi tarafından "Sizi takip ediyor olmasınlar" diye uyarılan Acar, kontrol edip "Sesim de gidiyor" dedi.

Odadaki kişinin "Öğrenciler bu dediklerini duyarlar" demesi üzerine ise sessizliğe bürünen Acar, daha sonra kameraya bakarak "Yanıldık ha" diyerek gülümsedi.

GELEN TEPKİLERİN ARDINDAN İSTİFA ETTİ

Gelen tepkilerin ardından Dekan Orhan Acar istifa etti.

Gazi Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, "Üniversitemiz Fen Fakültesi Dekanlık görevini vekaleten yürüten Prof. Dr. Orhan Acar'ın sosyal medya ve basına yansıyan ifadeleri nedeniyle yasal süreç başlatılmış olup, sürecin selameti açısından kendisi 13.05.2020 tarihinde istifa etmiştir" denildi.

Son dakika... Skandal sözleri tepki çeken Dekan Orhan Acar görevinden istifa etti ile ilgili etiketler Gazi Üniversitesi dekan Orhan Acar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.