Sızdırıldı! WhatsApp'tan iki yenilik!

Gelen son dakika haberine göre; Dünyanın en popüler mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp, yakın zamanda kullanıcıların aramalarını kolaylaştıracak bir özellik kazandıracak. Sızdırılan bilgilere göre, iOS ve Android platformları için eşzamanlı olarak testler yapılmaya başlandı. İşte detaylar...

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması haline gelen WhatsApp, sürekli olarak yeni güncellemelerle karşımıza çıkıyor. Bu sefer kullanıcı deneyimini artırmaya yönelik bir geliştirmeyi test ediyor.

TEST ETMEYE BAŞLADILAR

WhatsApp kullanıcıları yeni özellikle birlikte tarihli olarak arama yapabilecek. Kullanıcılar tarafından seçilen bir tarih aralığı seçerek oradaki mesajları görebilecekler.

Hali hazırda arama özelliği olan uygulama daha spesifik filtrelendirmeyle kullanıcı deneyimini artıracak. Mesajlaşma uygulaması bu yeni arama filtresini iOS ve Android platyformları için test etmeye başladı.

Sızdırıldı! WhatsApp'tan iki yenilik!

Fotoğraftaki ikona tıklayarak sohbetin tarihi seçilerek o aralıktaki mesajlar görülebilecek.

''DEPLAMADA KÖKTEN DEĞİŞİM''

WhatsApp yeni güncellemeyle 'depolama alanı kullanımı' konusunda kökten bir değişime gidecek.

WABetaInfo tarafından paylaşılan görsellerde büyük dosyalar veya sadece iletilen gönderileri seçebileceğiniz bir filtre yer alıyor.

Sızdırıldı! WhatsApp'tan iki yenilik! - Resim : 2

 

Sızdırıldı! WhatsApp'tan iki yenilik! ile ilgili etiketler WhatsApp telefon IOS Android yenilik sızdırıldı özellik
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.