Sivas'ta koronavirüs alarmı! Rahatsızlanan Afgan uyruklu kişi gözlem altına alındı

Son dakika... Sivas'ta Afganistan uyruklu Najibullah Sultani (29), yüksek ateş ve grip şikayetiyle kaldırıldığı hastanede koronavirüs şüphesiyle gözlem altına alındı. Sultani'yi karşılayan hastane personelinin özel tulum giyerek, maske taktıkları görüldü.

Sivas'ın Ferhatbostan mahallesinde oturan Afganistan uyruklu Najibullah Sultani, yüksek ateş ve grip şikayetleriyle rahatsızlandı. Çağrılan ambulansla Sivas Numune Hastanesi'ne getirilen Sultani, bir süre acil servis önünde ambulans içerisinde bekletildi.

ODA HAZIR HALE GETİRİLMESİNİN ARDINDAN HASTA GÖZLEM ALTINA ALINDI

Acil servisin ve hastanın alınacağı odanın hazır hale getirilmesinin ardından ambulanstan indirilen Sultani, gözlem altına alındı.

Sivas'ta koronavirüs alarmı! Rahatsızlanan Afgan uyruklu kişi gözlem altına alındı

Bu arada hastane personelinin özel tulum giyerek maske taktıkları görüldü. Gözlem altına alınan Sultani'ye kesin teşhis amaçlı gerekli tetkiklerin uygulanacağı öğrenildi.

TÜRKİYE'DE KORONAVİRÜS VAR MI?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün yaptığı açıklamada, koronavirüsü hakkında gelişmeleri aktarmış, virüsün henüz Türkiye’de görülmediğini ancak bu durumun görülmeyeceği anlamına gelmediğini belirtmişti. 

DHA

Sivas'ta koronavirüs alarmı! Rahatsızlanan Afgan uyruklu kişi gözlem altına alındı ile ilgili etiketler Sivas Koronavirüs Korona Koronavirüsü coronavirüs
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.